Annonce
Midtfyns Posten

Foreningen Norden aflyser alt i januar og februar

Foreningen Norden øjner trods den triste coronatid lys forude. Det fine vintermotiv er fra Offerdal i Jämtland i Sverige. Foto: Martin Andersson/offerdal.se
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Bestyrelsen i Foreningen Norden, Faaborg-Midtfyn, har besluttet at følge ånden i regeringens udmelding om bekæmpelsen af covid-19. Derfor aflyser foreningen alle arrangementer i januar og februar.

- Vi ønsker ikke at lokke jer til at være sammen med flere mennesker end strengt nødvendigt, oplyser Tom Warren, formand for Foreningen Norden, Faaborg-Midtfyn.

Det betyder aflysning af følgende planlagte arrangementer: Foredrag om ”En kulturrejse på vestkysten” på Ferritslev Friskole, Nordisk Ønske Bio med ”Mælkekrigen” i Ringe Bio, et foredrag om Færøerne i Faaborg og læsegruppen i Faaborg, der normalt mødes hver anden onsdag.

- Vi tager senere stilling til evt. afholdelse af generalforsamlingen på Ringe Bibliotek den 10. marts med efterfølgende koncert, meddeler Tom Warren, der oplyser, at foreningen vil arbejde på at gennemføre de fleste arrangementer i det næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

En god kammerat: 14-årige Cecilie fra Risøhøj Håndbold er nomineret til kammeratskabspris og kan vinde 25.000 kr. til sit hold

Annonce