Annonce
Midtfyns Posten

Foreningen Norden udskyder generalforsamling

Tom Warren er udover at være formand for den lokale afdeling af Foreningen Norden også frivillig i Ringe Bio, som også ligger stille i øjeblikket. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Foreningen Norden, Faaborg-Midtfyns lokalafdeling, må som følge af coronarestriktionerne udskyde den planlagte generalforsamling. Den skulle have fundet sted på Ringe Bibliotek onsdag den 10. marts, hvor der efter generalforsamlingen også skulle have været koncert med Vibeke Beckett og Erik Maribo.

Men både generalforsamling og koncert er udskudt på ubestemt tid, da Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne har meddelt, at der ikke kan afholdes arrangementer før tidligst den 1. april, oplyser Tom Warren, formand for Foreningen Nordens lokalafdeling i Faaborg-Midtfyn.

- Samtidig er der ikke meget der peger på, at forsamlingsgrænsen på fem personer bliver ret meget større i den kommende tid. Det mest sandsynlige er, at vi afholder generalforsamlingen efter sommerferien 2021, hvor vi forhåbentlig kan tilbyde anden underholdning udover det formelle møde, lyder det fra Tom Warren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Se video og alle billederne: Velkommen tilbage! - Butiksdrivende blev overrasket med påskeliljer

Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Boost din by: Brugsen hjælper butikkerne i Ringe med stort beløb

Annonce