Annonce
Midtfyns Posten

Fortæller siger farvel til Ringe

Indehaver af Storytale, Kari Brinch, flytter efter otte år fra Ringe til Thurø. PR-foto
Annonce

Ringe: I august flytter den professionelle fortæller og indehaver af Storytale, Kari Brinch, fra Ringe til Thurø. Kari Brinch har haft otte gode år i Ringe, men hun glæder sig til at komme tilbage til Sydfyn.

- Jeg håber på at blive en del af det blomstrende svendborgensiske kulturliv, siger hun i en pressemeddelelse.

Kari Brinch har tidligere boet i Svendborg, og i en årrække underviste hun på Thurø Skole, inden hun sprang ud som fortæller. Og hun var da også med til indvielsen af Thurø Skoles nye bygninger i 2016, hvor hun fortalte et helt nyt eventyr, som hun selv havde udviklet til lejligheden.

Kari Brinch er én af Danmarks travleste fortællere, og hun har derfor travlt med andet end flytning i august. I uge 34 skal hun for eksempel optræde hele syv gange sammen med forskere og professorer fra HC Andersen Centret.

Efteråret bliver også travlt med forskellige opgaver i Tyskland. Men nu skal flytningen først overstås, så der igen kan blive plads til at udvikle nye historier.

I efteråret har Kari Brinch opgaver i Hannover og Hamborg. Hun har dog boet ni år i Schweiz, så hun fortæller flydende på tysk. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce