Annonce
Midtfyns Posten

Fotokonkurrence: Få dit billede i avisen

Send dit sommerbillede af Midtfyn til os, og vær med i konkurrencen om at få dit billede i avisen. Arkivfoto: Liva Olive
Annonce

Midtfyn: Sommeren er på skønneste vis over os, og de lyse nætter og morgener nærer sjælen. Nu er det tid til strandture, litervis af is, koldskål, jordbær med fløde, afslapning i hængekøjen, fregner på næsen… aaaah.

Men hvad er egentligt det bedste ved sommeren på Midtfyn? Det vil vi gerne vide, og derfor har Midtfynsposten arrangeret en lille sommerkonkurrence, hvor læserne kan få sit bedste midfynske sommerbillede i avisen.

Du må meget gerne forfælle, hvor dit billede af taget og hvorfor du har valgt netop det - og sæt gerne et par ord på dit værk. Arkivfoto
Annonce

Sommer på Midtfyn

Vi på Midtfynsposten kårer hver uge det bedste billede blandt de indsendte - og du kan nå at være med endnu. Send dit billede af Midtfyn og vær med i konkurrencen om at få dit billede i avisen.

Send os et billede af, hvad Midtfyn kan være for dig. Det kan være alt fra et billede fra et lokalt sportsarrangement eller en koncert til billeder af den smukke natur i området. Der er ingen begrænsninger, og hver mandag kårer vi en vinder blandt den seneste uges indsendte billeder. Vinderen får direkte besked.

Annonce

Sådan gør du:

For at deltage i konkurrencen, skal du sende os et billede af din sommer på Midtfyn. Send billedet til mip-red@fyens.dk, og skriv "Sommerbillede" i emnefeltet.

Du må meget gerne forfælle, hvor dit billede af taget og hvorfor du har valgt netop det - og sæt gerne et par ord på dit værk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce