Annonce
Midtfyns Posten

Fotokonkurrence: Her er ugens vinder

Indbegrebet af sommer for Susanne Andersen som har valgt dette billede, da det viser, hvorfor Nr. Lyndelse for hende er et fantastisk sted at bo. Foto: Susanne Andersen
Annonce

Midtfyn: Sommeren er over os, og det første sommerbillede i Midtfynspostens sommerkonkurrence er dette fra Susanne Andersen i Nr. Lyndelse. Billedet er taget på Søndergård, et udstykningsområde i Nr. Lyndelse, og den blomstrende baggrund er netop en udstykning, der venter på, at der bliver bygget et nyt hus.

Lige i det, Susanne Andersen skal til at tage billedet, kommer der en pige cyklende og råber:

- Sikke en sød hund du har, og Susanne Andersen når lige at fange momentet, hvor hund og pige får kontakt.

For Susanne Andersen er dette billede indbegrebet af smuk natur, fornyelse og søde naboer.

Annonce

Sommer på Midtfyn

Vi på Midtfynsposten kårer hver uge det bedste billede blandt de indsendte - og du kan nå at være med i næste uge. Send dit billede af Midtfyn og vær med i konkurrencen om at få dit billede i avisen.

Send os et billede af, hvad Midtfyn kan være for dig. Det kan være alt fra et billede fra et lokalt sportsarrangement eller en koncert til billeder af den smukke natur i området. Der er ingen begrænsninger, og hver fredag kårer vi en vinder blandt den seneste uges indsendte billeder. Vinderen får direkte besked.

Annonce

Sådan gør du:

For at deltage i konkurrencen skal du sende os et billede af din sommer på Midtfyn. Send billedet til mip-red@fyens.dk, og skriv "Sommerbillede" i emnefeltet.

Du må meget gerne forfælle, hvor dit billede er taget, og hvorfor du har valgt netop det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce