Annonce
Midtfyns Posten

Fotokonkurrence, krea-workshop og udstillinger: Hjerterumsdag på Ringe Bibliotek

Annonce

Ringe: Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne deltager i den fælles festdag for Midtfyn "Hjerterum på Midtfyn" lørdag 23. marts med en række forskellige aktiviteter på Ringe Bibliotek.

Alle aktiviteter begynder kl. 10.30 og er gratis at deltage i.

I Lillesal kan man opleve de 10 udvalgte fotografier, som en kompetent jury har udvalgt til deltagelse i fotokonkurrencen "Mit hemmelige Midtfyn".

- Kig ind forbi, nyd et udsnit af vores dejlige egn og stem på dit favoritfotografi, lyder opfordringen i en pressemeddelelse. Vinderbilledet offentliggøres i Midtfynsposten.

På børnebiblioteket kan alle børn og barnlige sjæle fra kl. 13 være med i krea-workshop, og lave hjerter af forskellig art.

- Så tag mor og far eller dine bedsteforældre i hånden, dekorer et flot hjerte, og giv det videre til en, du holder af, lyder opfordringen fra biblioteket.

På børnebiblioteket kan man også opleve en lille udstilling lavet af Børnehuset 1000 fryd. Børnene har arbejdet med kreationer over temaet "hjerterum".

Faaborg-Midtfyn kommune er også lig med en række foreninger. Få en snak med et udvalg på biblioteket. Mød blandt andre Midtfyns Kunstforening, Velkomstambassadørerne, Scleroseforeningen, Børns Voksenvenner og Bymæglerne.

På balkonen kan man gå på opdagelse i den årlige udstilling ved Ringe Billedskole. Billedskolens sæson nærmer sig sin afslutning, og traditionen tro kan man se et udvalg af elevernes arbejde. Byfornyelse har været et af temaerne. I samme forbindelse inviteres til fernisering på passageudsmykningen i passagen fra Centrumpladsen mod Algade. Det finder sted kl. 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce