Annonce
Midtfyns Posten

Fra Røde Mor til Grøn Far: Koncert og historiefortællinger med Troels Trier i Ryslinge

Troels Trier fyldte 80 år i januar, og den farverige multikunstner er klar med et jubilæumsshow, som kan opleves i Ryslinge Forsamlingshus søndag den 13. september. Her vil der også være en lille kunstudstilling med mulighed for at købe noget af hans kunst. PR-foto
Annonce

Ryslinge: Man kan blive underholdt af multikunstneren Troels Trier i Ryslinge Forsamlingshus søndag den 13. september kl. 12.

I to gange 45 minutter vil den 80-årige multikunstner underholde med historiefortælling samt sang og musik.

I forbindelse med arrangementet vil der være en kunstudstilling med en lille del af Troels Triers kunst, som kan købes på dagen.

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969 og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner og multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje ”balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere, oplyser Leif Møllgaard fra Musicbooking i en pressemeddelelse.

I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.

Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce