Annonce
Midtfyns Posten

Fynbokoret begynder ny sæson

Fynbokoret begynder prøverne til den nye sæson tirsdag 14. januar. PR-foto
Kværndrup Kirke, forårskoncert i Rådhushallen i Odense og koncert på forårsmarked på Sanderumgård er nogle af de aktiviteter, som Fynbokoret kan se frem til i den første tid efter årsskiftet.
Annonce

Fyn: Fynbokoret har programmet klar for den nye sæson. Fynbokorets traditionsrige nytårskur for medlemmer med pårørende finder sted tirsdag 7. januar.

Den 1. marts medvirker Fynbokoret ved gudstjenesten kl. 10.30 i Kværndrup Kirke.

FynboKorets traditionsrige forårskoncert finder sted torsdag aften 26. marts 2020 kl. 19.00 i Rådhushallen i Odense. Koncerten vil rumme spændende musikalske og sangmæssige overraskelser fra de medvirkende orkestre, solister og kor, oplyser Helge Pasfall, formand for Fynbokoret.

Den 3. maj synger Fynbokoret flere steder på forårsmarkedet på Sanderumgård.

De mange aktiviteter kræver en stor og grundig forberedelse. Derfor begynder prøverne til de mange koncerter tirsdag 14. januar i korets sædvanlige øvelokaler på Otto Bachesvej 13, 5230 Odense M.

Fynbokorets dirigent Torben Nikolajsen assisteres af Flemming Hansen på klaver.

Fynbokoret har i øjeblikket 51 medlemmer. Koret deltager i 12-18 koncerter om året i forbindelse med koncerter i kirker og i forskellige kulturelle sammenhænge.

Interesserede i korsang, hvor nodekendskab ikke er nogen forudsætning for deltagelse, og som samtidig ønsker at være en del af et velfungerende socialt netværk, kan kontakte Helge Pasfall på tlf. 20716671 eller på mail helgepasfall@gmail.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Midtfyns Posten

SF har valgt ny bestyrelse

Annonce