Annonce
Midtfyns Posten

Fynsk kunstner udstiller i Stationen i maj

Liv i Stationen har fernisering med maj måneds udstiller, Jesper Hartmann, fredag den 7, maj i Stationen i Ringe. Foto: Hardy Hounsgaard
49-årige Jesper Hartmann er maj måneds udstiller i Galleri 14:07 i Stationen i Ringe, hvor der er fernisering fredag den 7. maj.

Ringe: Der bliver åbnet for mere og mere af samfundet, og det kommer også Galleri 14:07 i Stationen i Ringe til gavn. Her bliver der fernisering med maj måneds kunstner, Jesper Hartmann, fredag den 7. maj kl. 16-18.

Jesper Hartmanns udstilling hedder "I wonder why". Jesper Hartmann er en 49-årig fynbo og uddannet på UCL med billedkunst som hovedfag. Fra teenageårene og frem har han tegnet meget primært på grafiske værksteder og senere med eget hjemmeværksted.

- Som bierhverv laver jeg i dag også illustrationer til for eksempel bøger, undervisningsmaterialer og plakater. Alt i alt meget bundne, men også udviklende tekniske fine opgaver, der kan bruges i arbejdet med maleriet.

Annonce

- Derfor er det rart at male og skabe sine egene ting - helt fra bunden og uden for meget ”indblanding” med krav om dit og dat - jeg kan jo ikke lade være. Førnævnte har så udviklet sig en del igennem de sidste 10-15 år. De senere år er der også kommet udsmykning og vægmalerier til. Et resultat af dette kan for eksempel ses på biblioteket i Sdr. Nærå, siger Jesper Hartmann ifølge en pressemeddelelse.

Jesper Hartmann kan træffes i Stationen lørdag den 15. maj kl 10-13, fredag den 21. maj kl. 14-17 og lørdag den 29. maj kl. 10-13.

Udstillingen er åben torsdage og fredage kl. 14-17 og lørdage kl. 10-13.

I skrivende stund skal man ikke vise coronatest i gallerier, men bære mundbind.

Torsdage vil man i forbindelse med et besøg i galleriet også kunne deltage i håndarbejdsaktiviteter i Café Nørkleriet og/eller nyde kaffe/te og kage, oplyser Karin Lykkegaard fra Liv i Stationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Klumme: Ekspropriation

Annonce