Annonce
Midtfyns Posten

Gøgl for hele familien: Troldmanden optræder i sit eget cirkustelt på Midtfyn

Troldmanden fra Samsø, som Jens Salomonsen kalder sig, er klar til at optræde med blandt andre levende dyr i sit Cirkus Fyr & Flamme, der holder forestillinger på sin privatadresse mellem Sødinge og Søllinge nordøst for Ringe. PR-foto
Annonce

Midtfyn: Troldmanden fra Samsø, som er Jens Salomonsens kunstnernavn, er klar til at optræde på sin midtfynske hjemmebane i juli. Jens Salomonsen,  der er født på Samsø, har i år 40-års jubilæum med sit cirkus Fyr & Flamme. I 2013 flyttede han til Midtfyn, og siden 2017 har han boet på en gård mellem Sødinge og Søllinge et par kilometer nordøst for Ringe.

Mange af hans planlagte forestillinger i år er blevet aflyst, bl.a. Bogense By Night, Fjordens Dag og Rørvig Havn, men i stedet får folk i hans midtfynske nærområde glæde af den lokale gøgler, der optræder i sit cirkustelt på sin egen gård.

- Nu er der gået kuk i det meste pga. corona, så derfor laver jeg entréforestillinger hjemme på privaten, men med få publikummer, så reglerne bliver overholdt. Der skal penge ind til dyrefoder, siger han i en pressemeddelelse.

Pga. corona er der kun plads til 40 personer, så man opfordres til at bestille plads på tlf. 40252095.

Cirkus Fyr & Flamme spiller seks gange i juli måned på Jens Salomonsens privatadresse på en gård mellem Søllinge og Sødinge. PR-foto

Det bliver en times forestilling for alle aldersgrupper med harmonikamusik, tryl, jonglering og dyr, der optræder.

Efter forestillingerne kan man få lov at se, hilse og røre ved dyrene. På gården bor tre ponyer, to æsler, to grise, syv geder, to påfugle, kalkun, ænder, høns, hunde, hamster og rotter - både tamme og vilde.

Der er følgende forestillinger i cirkusteltet på Søllingevej 24, Ringe: 1. juli kl. 11.00 og 2. og 3. juli kl. 15.00 samt 7. og 8. juli kl. 15.00 og 9. juli kl. 11.00.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Klumme: Du er ikke alene

Annonce