Annonce
Midtfyns Posten

Genåbning i Ringe Bio: Dansk film på plakaten efter næsten fem måneders venten

Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann, Mads Mikkelsen og Nicolas Bro er med i Anders Thomas Jensens film "Retfærdighedens Ryttere", der blandt andet er optaget på Fyn. Skuespillerne ses her på Boltinggaard Gods ved Ringe. Arkivfoto: Christian Nordholt
Den danske film "Retfærdighedens Ryttere" vises som den første film i Ringe Bio, når biografen efter næsten fem måneders nedlukning igen må slå dørene op.

Ringe: Der har været lukket i landets biografsale siden den 16. december, men biografgængerne kan se frem til snart endelig at kunne sætte sig i de bløde stole og se en film på det store lærred.

Efter næsten fem måneders lukning genåbner Ringe Bio torsdag den 6. maj, og første film på plakaten bliver det danske komediedrama "Retfærdighedens Ryttere". Den var oprindelig planlagt til at skulle vises imellem jul og nytår og de første dage af januar. Men alt godt kommer til den, der venter...

Filmen er instrueret af Anders Thomas Jensen og har Mads Mikkelsen, Nicolas Bro, Lars Brygmann, Nikolaj Lie Kaas og Andrea Heick Gadeberg i hovedrollerne.

I foromtalen beskrives filmen som en moderne fabel om fællesskab, universets tilfældigheder og selve livets mening.

Da Ringe Bio endnu ikke kender, hvilke restriktioner biografen skal leve op til, for eksempel med hensyn til antal pladser, som kan benyttes i salen, er det endnu ikke muligt at bestille billetter.


Først når vi kender de præcise retningslinjer, åbnes der for bestilling og salg af billetter.

Ringe Bio


- Først når vi kender de præcise retningslinjer, åbnes der for bestilling og salg af billetter, oplyser Ringe Bio i et nyhedsbrev.

Men af biografens hjemmeside fremgår det, at "Retfærdighedens Ryttere" spiller fra torsdag den 6. maj til og med søndag den 16. maj.

- Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen og atter dele filmglæden med jer, lyder det fra den foreningsdrevne biograf.

Ringe Bios formand Torbjørn Wahl kan efter næsten fem måneders nedlukning igen tage imod gæster fra torsdag den 6. maj. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce