Annonce
Midtfyns Posten

Genåbningsglæde i Ringe: Bygma og Jysk byder kunderne tilbage med ny indretning

Jeppe Kjærby Christensen, butikschef i Bygma i Ringe, og Hamat Azizullah, butikschef i Jysk i Ringe, glæder sig til, at der kommer mere liv i butikkerne efter mandagens genåbning. Foto: Rasmus Vestergaard
Bygma og Jysk i Ringe var blandt de mange butikker, der mandag kunne byde kunderne velkommen tilbage efter mere end to måneders nedlukning. Og det var et nyt syn, der mødte kunderne i begge butikker.

Ringe: Mandag var ligesom i resten af Danmark den store genåbningsdag for butikslivet i Ringe.

I Jysk på Bygmestervej har man glædet sig til at byde kunderne velkommen tilbage. Ovenikøbet til en nyindrettet butik.

- Vi har brugt tiden på at gøre klar og i januar lavede vi butikken om til en 3.0-butik, fortæller butikschef Hamat Azizullah.

Jysk 3.0 er et butikskoncept, der blandt andet skal give kunderne mere inspiration til boligindretningen.

Butikschefen fortæller, at der i løbet af den første time mandag formiddag har været mange kunder i butikken i forhold til, hvad der normalt er på det tidspunkt.

- Det virker til, at kunderne er glade for at komme tilbage, og det er rart. Jeg tror, vi får meget travlt, men vi skal lige finde tilbage i rytmen, siger Hamat Azizullah.


Det virker til, at kunderne er glade for at komme tilbage, og det er rart. Jeg tror, vi får meget travlt, men vi skal lige finde tilbage i rytmen.

Hamat Azizullah, butikschef i Jysk i Ringe


Én af de kunder, der mandag formiddag havde fundet vej til boligforretningen var Merete Hansen fra Nørre Lyndelse.

- Det er fantastisk at komme ud igen. Jeg har kigget lidt på en stol på nettet, men det er noget andet at se den i virkeligheden og prøve at sidde i den, fortæller hun.

Annonce

Ny tøjafdeling

Ikke så langt derfra ligger Bygma på Østre Ringvej, hvor man under hele nedlukningsperioden har haft erhvervskunder i butikken, mens de private kunder har haft mulighed for at bestille på nettet og hente i butikken.

Mandag var de private kunder så tilbage i butikken. Og endnu flere var tydeligvis interesserede.

- Jeg har taget otte opkald her til formiddag, og de syv af dem har været spørgsmål om, hvorvidt vi har åbent, fortæller Charlotte Bøgeskov, der har arbejdet i Bygma i 22 år.

Også i Bygma har de udnyttet tiden til at lave om i butikken. Det fortæller butikschef Jeppe Kjærby Christensen.

- Vi har lavet en ny tøjafdeling på 200 kvadratmeter, og så har vi flyttet haveafdelingen, forklarer han og tilføjer, at Bygma har fået et bredere udvalg af varer siden nedlukningen.

Kunderne kom drypvis forbi Bygma i Ringe, da butikken genåbnede for de private kunder mandag. Foto: Rasmus Vestergaard

Han glæder sig over, at det igen er muligt at have den personlige kontakt til kunderne, ligesom det skaber mere liv i butikken.

Han forsikrer om, at hylderne er fyldt op med varer, og forventer, at der kommer flere kunder, når vejret bliver godt, fordi folk kommer til at bruge mere tid i haven, hvis de ikke kan rejse på sommerferie.

Bygma i Ringe byder kunderne velkommen igen og har fyldt hylderne op. Foto: Rasmus Vestergaard
Kunderne i Bygma kan opleve butikkens nye tøjafdeling, der er lavet under nedlukningen. Foto: Rasmus Vestergaard
Merete Hansen har længe kigget efter en ny stol. Så hun er glad for, at hun nu kan se den i virkeligheden hos Jysk. Foto: Rasmus Vestergaard
Grafik: Mikkel Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce