Annonce
Midtfyns Posten

Genforening og ønskebio hos Foreningen Norden

Per Grau Møller, formand for Grænseforeningen i Faaborg-Midtfyn, holder foredrag på Ferritslev Friskole onsdag 15. januar. Arkivfoto: Roland Petersen
Annonce

Midtfyn: Foreningen Norden i Faaborg-Midtfyn markerer onsdag 15. januar kl. 19 100-års jubilæet for Sønderjyllands genforening med Danmark med et foredrag på Ferritslev Friskole med titlen ”Genforeningens betydning for os i dag”, hvor formanden for Grænseforeningen i Faaborg-Midtfyn, Per Grau Møller, fortæller om genforeningens betydning for os i dag.

Efter kaffen er der underholdning ved Horne Mandskor, hvor cirka 40 mænd synger nordiske sange, også enkelte ørehængere af udenlandsk oprindelse, men på dansk.

Der skal betales entré, hvor kaffe og kage er inkluderet.

Lørdag 18. januar har Foreningen Norden fået lov til at vælge en nordisk film til en åben særforestilling i Ringe Bio.

I år er valget faldet på den norske film ”Ud og stjæle heste”, som er baseret på den prisbelønnede Per Pettersons bestseller af samme navn. Filmen vises kl. 14.

Norden byder på gratis kaffe og kage fra kl. 13 i caféen. Det er en åben forestilling, og alle er velkomne.

Billetter kan reserveres og købes på www.ringebio.dk.

I forbindelse med generalforsamlingen i Foreningen Norden i Faaborg-Midtfyn torsdag 27. februar på Ringe Bibliotek vil Jens Utoft, redaktør og kredsformand for Foreningen Norden i Skive, fortælle og vise billeder fra en rejse i Norge og Sverige med bl.a. Indlandsbanen, ”2500 km med tog i Norge og Sverige”. Alle er velkomne hele aftenen, hvor der er gratis entré, oplyser Tom Warren, formand for Foreningen Norden i Faaborg-Midtfyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Åben datastue i Husmandsstedet

Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce