Annonce
Midtfyns Posten

Glem Google - med Infomedia finder du det, du søger

Rikke Uller Hansen går i 3.g. på Midtfyns Gymnasium og arbejder i fagene dansk og idræt om forholdet mellem fysisk træning og medicin. Privatfoto
Artikelbasen Infomedia indeholder mange artikler fra aviser og fagtidsskrifter, og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne tilbyder alle adgang til at søge i Infomedia via bibliotekets publikums-computere.

Faaborg-Midtfyn: Overalt i landet har danske gymnasieelever de seneste uger knoklet med deres større skriftlige studieretningsopgaver. Opgaven er nu skrevet, og nu skal eksamen forberedes. Og her har mange brug for at finde artikler til deres emne.

En af dem er Rikke Uller Hansen. Hun går i 3.g. på Midtfyns Gymnasium og arbejder i fagene dansk og idræt om forholdet mellem fysisk træning og medicin. Nu ligger der selvfølgelig en del avisartikler og artikler fra fagtidsskrifter på nettet, men mange gange koster det penge, hvis man vil læse hele artiklen. Og ikke alt ligger altså på Google.

Enkel og let at bruge

Derfor var det også det guld værd, at Rikke kendte avisdatabasen Infomedia. Her fik hun nemlig hurtig og nemt adgang til artikler fra danske aviser, fagmagasiner og webkilder.


Det har været en stor hjælp at kunne søge materialer gennem infomedia. Hjemmesiden er enkel og let at bruge. Derudover bliver siden løbende opdateret med nye artikler, hvilket i mit tilfælde har givet min opgave et nuanceret input.

Rikke Uller Hansen


- Det har været en stor hjælp at kunne søge materialer gennem infomedia. Hjemmesiden er enkel og let at bruge. Derudover bliver siden løbende opdateret med nye artikler, hvilket i mit tilfælde har givet min opgave et nuanceret input, siger Rikke Uller Hansen.

Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne tilbyder alle adgang til at søge i Infomedia via bibliotekets publikums-computere. Er man desuden oprettet som låner på biblioteket og bor i kommunen, er det også muligt at læse artikler fra landsdækkende dagblade hjemmefra. Se evt. mere på www.fmbib.dk.

God arbejdslyst, og husk, at Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne altid står klar med svar og vejledning i brugen af bibliotekets digitale tilbud. Også under corona-nedlukningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Klumme: Ekspropriation

Annonce