Annonce
Midtfyns Posten

Gratis foredragsrække på Stationen i Ringe

Pia Halsted har 20 års erfaring inden for psykoterapi. PR-foto
Psykoterapeut Pia Halsted giver tre gratis foredrag i den gamle stationsbygning i Ringe i august.
Annonce

Ringe: August byder på tre gratis foredrag med psykoterapeut Pia Halsted i den gamle stationsbygning i Ringe.

Foredragsrækken giver inspiration, viden og værktøjer til at få mere energi, ro og kærlighed i hverdagen. Vi møder alle udfordringer og modstand på vores vej i livet, og for at skifte retning og bearbejde følelser, tanker og mønstre, er det vigtigt at forstå, erkende og derefter transformere smerte til kærlighed, oplyses det i en pressemeddelelse.

De tre foredrag:

8. august kl. 10.30-12.00: Nej det kærlige svar - at bevæge sig fra konflikt til kærligt samvær i familien

Sig nej med god samvittighed til dine børn og familiemedlemmer og lær, hvorfor nej er et lige så kærligt svar som ja. Lær mere om, hvorfor du siger nej, og hvordan du siger nej- når du nu helst vil sige ja. At sætte grænser, at turde tage fejl og lave klare aftaler der holder. Få viden, værktøjer og bliv samtidig klogere på, hvad du gør lige nu, og hvad der er behov for at ændre. Under foredraget lærer du mere om kontakt og kommunikation, og hvordan dine svar påvirker dit barn.

11. august kl. 18.30-20.00: Frisæt energi og livskraft - transformer stresstale til hjertetale

Et foredrag om hvordan stresstale påvirker din hverdag, og hvordan du kan transformere det til hjertetale. Krop og sind hænger sammen og reagerer på både det indre (tanker, følelser og holdninger) og det ydre (livsvilkår og andres tanker, holdninger og meninger). Kroppen påvirkes af følelser, tanker og begrænsninger og kan skabe energimæssige blokeringer, hvorved du mister energi og livskraft.

18. august kl. 18.30-20.00: Det er menneskeligt at fejle

Derfor er der brug for tilgivelse mellem mennesker. Foredrag om fejlkultur og tilgivelse. Vi kan ikke kræve at blive elsket af andre, men vi kan kræve at elske os selv. Nogle tror, det er egoistisk at elske sig selv, men din opgave er at tage imod den kærlighed, du bliver givet.

Der er gratis adgang til foredragene. Foredrags-caféen vil være åben for salg af vin, øl og vand samt kaffe og kage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce