Annonce
Midtfyns Posten

Gurli ser frem til mere liv omkring sig: Flytter snart ind i de nye lejeboliger på den gamle rådhusgrund i Ryslinge

Snart 87-årige Gurli Kirstine Hansen er en af de nye beboere, der til juni flytter ind i de nyopførte boliger på den gamle rådhusgrund i Ryslinge. Foto: Privat/Vicki Thorsen
Til juni kan de nye forventningsfulde beboere lukke døren op til deres nye hjem i lejeboligerne på Rådhusvænget i Ryslinge. Og for interesserede er der åbent hus fredag den 21. maj, hvor de sidste ledige boliger vises frem.

Ryslinge: Gurli Kristine Hansen glæder sig til at flytte ind i sin nye bolig i Ryslinge.

- Jeg er flere gange kørt forbi på min el-scooter for at se, hvordan byggeriet skrider frem, for jeg glæder mig sådan til at flytte ind, lyder det fra Gurli Kirstine Hansen i en pressemeddelelse.

Hun er en af de nye beboere, der flytter ind i de nye boliger på den gamle rådhusgrund i Ryslinge. Boligen er ny, men området er kendt for Gurli Kirstine Hansen, der fylder 87 år senere på måneden. Hun er oprindelig fra Odense, men har boet i over 30 år i Ryslinge/Ringe-området, blandt andet 23 år på en gård på Nyborgvej.

Annonce


Jeg ser frem til lidt liv omkring mig. Corona har ikke været sjovt, jeg har siddet meget inde og bare set ud i en hæk. Jeg har savnet at se og snakke med mennesker.

Gurli Kristine Hansen


- Jeg ser frem til lidt liv omkring mig. Corona har ikke været sjovt, jeg har siddet meget inde og bare set ud i en hæk. Jeg har savnet at se og snakke med mennesker. Fra min nye stue har jeg udsigt til både kirken og vejen, så kan jeg følge lidt med i livet, siger Gurli Kirstine Hansen, der også ser frem til en kop kaffe med sine nye naboer og til at få et nyt fælleskab med de øvrige beboere.

Dobbelthuse i ét plan

De nye lejeboliger opføres som dobbelthuse i ét plan, og der er to størrelser boliger på henholdsvis 91 og 106 kvadratmeter. Desuden er der tilknyttet et fælleshus. De kommende boliger bliver beklædt med træ, der har en levetid på 100 år og får et levende tag med mos/sedum.

- På grund af træbeklædningen kalder jeg det min bjerghytte. Jeg synes, det ser spændende og lidt anderledes ud udefra og inde er der god plads og lys, siger Gurli Kirstine Hansen og glæder sig over, at børnene hjælper med flytningen til det nye hjem til juni.

Annonce

Åbent hus for de sidste boliger

I alt bygges der 22 familieboliger på den gamle rådhusgrund i Ryslinge. De sidste 12 står klar til indflytning til november, og der er fortsat enkelte ledige boliger til overdragelse til juni. Derfor afholdes der åbent hus fredag den 21. maj mellem kl. 13 og 15.

- Det er gået hurtigt med at få de første boliger lejet ud, for det er indbydende boliger i et grønt område tæt på Ringe og kun 20 minutters kørsel fra Svendborg og Odense, siger forretningsfører Kim Johansen fra Boligkontoret Danmark, der administrerer Boligforeningen Faaborg-Midtfyn, der opfører boligerne.

De nye lejeboliger på den gamle rådhusgrund i Ryslinge. Modelfoto

Ryslinge rummer flere dagligvareforretninger, børnehaver, folkeskole, friskole, højskole og en efterskole. Derudover er der også et rigt foreningsliv.

På grund af covid-19 er det nødvendigt at tilmelde sig åbent hus-arrangementet, der finder sted fredag den 21. maj mellem kl 13 og 15 på Graabjergvej 3, 5856 Ryslinge. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden www.boligfm.dk eller ved at skrive en mail til fyn@bdk.dk. Frist for tilmelding er den 19. maj.

Det er først muligt at deltage, når man har modtaget en mail med et tidsinterval.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked ved Egeskov Mølle

Annonce