Annonce
Midtfyns Posten

Handelsstandsforeningens formand takker af: Blomster og hyldest til Jesper Larsen

Jesper Larsen blev hyldet med blomster, vin og rosende ord, da han efter 16 år som formand i Ringe Handelsstandsforening og 20 år i bestyrelsen takkede af som formand forleden. Privatfoto
Annonce

Ringe: Med 16 år som formand og i alt 20 år i bestyrelsen har Jesper Larsen fra Tøjeksperten været den længst siddende formand i Ringe Handelsstandsforening. Forleden takkede han af ved generalforsamlingen, hvor den hidtidige næstformand og nye formand Jonas Jakobsen i sin tale til den afgående formand blandt andet sagde:

- Du har nu valgt at tage en pause fra bestyrelsesarbejdet og koncentrere dig fuldt ud om din butik og din familie, hvilket vi respekterer fuldt ud. Du vil blive savnet, og du vil nok også selv opleve et form for tomrum i den første periode, for du har brugt rigtig meget af din vågne tid på at promovere og kæmpe for handelslivet her i Ringe.

- Du har haft lysten til at gøre en forskel, diskutere, forandre og tænke nyt til fordel for et styrket handelsliv. Du har været med til sætte dit præg på de mange arrangementer som er foregået i byen.

- Du har serveret øl og pølser iført røde seler og ternet skjorte et utal af gange til ølfestival, leget cowboy til westerntema, smurt rundstykker til Team Rynkebys ryttere tidligt om morgenen - selvom de tidlige morgener ikke lige var dig. Du har deltaget i modeshows, pustet balloner op og uddelt chokoladekalendere til byens børn i bidende kulde og regn.

- Du har diskuteret lokalplan med politikerne, som ikke altid var enige i dine argumenter, men hvor du stædigt holdt fast i dine holdninger og argumenter. Det er jo også lykkedes at få vedtaget en ganske tilfredsstillende lokalplan for byen, lød det blandt andet fra Jonas Jakobsen.

Jesper Larsen er 54 år og har været selvstændig med Tøjeksperten i Ringe siden 1996.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Midtfyns Posten

Bevægelse og leg i Ringe

Annonce