Annonce
Midtfyns Posten

Hanne Boel giver akustisk koncert på Foderstoffen

Det bliver den akustiske side af Hanne Boel, der kan opleves på Foderstoffen onsdag 13. november. Pressefoto
Annonce

Rudme: Spillestedet Foderstoffen præsenterer nærmest perler på snor i denne tid, og onsdag 13. november klokken 21 er det Hanne Boel, der lægger vejen forbi Rudme på sin akustiske tour.

Touren sker i forlængelse af hendes nye album, hendes første studiealbum i otte år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

Med på touren har hun guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch.

- På live-fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede - alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. På den akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær, hedder det i en pressemeddelelse op til koncerten i Rudme.

Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt omkring i Norge og Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce