Annonce
Midtfyns Posten

Har udnyttet corona-tiden: Café Fabers klar til 100 gæster

Lone Holm glæder sig til, at der kommer folk i cafén igen. Arkivfoto: Louise Holmgaard Nielsen
Et nyt ventilationsanlæg giver nye mulighed for større arrangementer på Café Fabers, så snart myndighederne giver grønt lys. I første omgang genåbner caféen tirsdag næste uge.
Annonce

Ryslinge: Tirsdag den 9. juni slår Café Fabers igen dørene op efter at have holdt lukket i to og halv måned.

- Vi har haft en føler ude blandt vores frivillige, og der er stor opbakning, fortæller Lone Holm, som sammen med sin mand står bag Café Fabers.

For at leve op til myndighedsanbefalinger er der i øjeblikket god plads mellem bordene, men også kun plads til 30 gæster.

Så snart Mette Frederiksen giver lov, er Café Fabers dog klar til at tage imod op til mere end dobbelt så mange gæster end sædvanligt.

Ildsjælene bag caféen har nemlig ikke ligget på den lade side, mens coronaen har tvunget dem til at holde lukket.

- Vi har fået et nyt ventilationsanlæg op, så nu kan vi være op til 100 mennesker indendørs, forklarer Lone Holm, der er meget taknemmelig for de fondspenge, som Café Fabers har fået til anlægget.

Pengene kommer fra Den Faberske Fond, Lag-Søm-midler, Foreningen Lunde Brand og fra ejerne af stedet Flemming og Martin Skibsted.

Hen over sommeren vil Café Fabers have stort fokus på udeservering, og der er naturligvis masser af håndsprit og frivillige, der tager hensyn, fortæller Lone Holm.

Så snart det er forsvarligt og i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger, vil Café Fabers igen begynde at stable forskellige arrangementer på benene.

Ventilationsanlægget har kostet 152.000 kroner plus moms. Café Fabers har selv lagt en lille del af pengene, mens resten kommer fra støtte. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce