Annonce
Midtfyns Posten

Lady og Vagabonden i Ringe: Her får kæledyrene også adventsgaver

Lene Søgaard. Foto: Sandra Goldek
Lene Søgaard er indehaver af Butik Lady og Vagabonden i Østergade i Ringe, som sælger tilbehør og foder til hunde, katte, fugle og gnavere. Hun åbnede butikken for otte et halvt år siden.
Annonce

Hvad er dit bedste bud på en julegaveidé?

- Det ville nok være en snusemåtte til hunde. Meningen med den er, at man gemmer hundens mad rundt omkring i måtten, og på den måde får hunden brugt sit snuseapparat til at lede efter maden. Den er god til familier, som går på arbejde, og som har en hund, der er alene hjemme. Ofte går folk en tur med deres hund om morgenen for at gøre den træt, men en hund bliver faktisk ikke særlig træt af at have gået tur. Derimod bliver den virkelig træt, når den har brugt sin hjerne og sit snuseapparat.

Gør du noget særligt ud af julen i butikken?

- Lige siden jeg åbnede butikken, har jeg haft julesokker til kæledyrene hængende hvert år i december. Folk giver et lille beløb, og så ligger jeg en adventsgave i hver søndag i advent. Det kan være godbidder eller legetøj. Jeg plejer at have over 100 julesokker, og hvis folk har flere dyr, så vil de som regel gerne have en sok hængende til hvert kæledyr. Derudover kører jeg nogle konkurrencer. Sidste år kunne man vinde en hundekurv, og lodtrækningen foregik ved, at min egen hund Bounty trak en vinder.

Hvad ønsker du dig i julegave i år?

- Jeg ønsker mig ikke andet end en god jul og fred på jord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

En god kammerat: 14-årige Cecilie fra Risøhøj Håndbold er nomineret til kammeratskabspris og kan vinde 25.000 kr. til sit hold

Annonce