Annonce
Midtfyns Posten

Hjerterumsdag på Midtfyn: Styrk hjertet i Ringe

23. marts er der Hjerterum på Midtfyn.
Lørdag 23. marts er der kærlighed i luften, når Byforum Ringe, Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og Bymæglerne arrangerer Hjerterum på Midtfyn.
Annonce

Ringe: Byforum Ringe, Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og Bymæglerne arrangerer Hjerterum på Midtfyn på blandt andet Torvet i Ringe lørdag 23. marts kl. 10-13.

Her kan du opleve - og være del af - nogle af alle de ting, der gør borgerne stolte af at bo midt på Fyn. Deltagerne skal opleve byen fra sin bedste side; men også fra nye sider.

- Noget skal nydes, andet skal deltagerne være med til at skabe. Og mange aktører vil hjælpe med at få de midtfynske hjerter til at banke endnu stærkere for byen, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

For et år siden gik Faaborg-Midtfyn Kommune i gang med at realisere bymidteplanen for Ringe, og en række tiltag præsenteres ved hjerterumsdagen.

Annonce

Aktive passager

Første tiltag var en borgersalon i en vindblæst passage i foråret 2018. Derefter har der været holdt to Open Calls, som har resulteret i tre aktive passager (der er også passage fernisering 23. marts).

Et af tiltagene på kort sigt var "liv i ankerpunkterne", og med Liv i Stationen (der er musikstation fra 11 til 14) og Foreningens Hus på Guldhøj (hvor der blandt andet er perlepladeworksshop, foreningstræf mm.), er der sat i gang for nye fællesskaber i byen.

Annonce

Mød din forening

Flere har ønsket at genoplive foreningsdagen, derfor er det også muligt at møde foreninger både på biblioteket og på Guldhøj, og tilflytterambassadørerne har nye kort til uddeling.

- De nye kort er lavet af produktionsskolen, så de unge har også været en stor del af realiseringen, står der i pressemeddelelsen.

Midtfynsfestivalen er også blevet vakt til live, og har både udstilling og musik klar på hjerterumsdagen. Desuden er der også er fotoudstilling på Biblioteket, der viser #mitmidtfyn.

For at få idéer til de næste tiltag holdes der "poesiværksted" i ungehuset og "Hjerterumsworkshop" på Torvet/biblioteket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce