Annonce
Midtfyns Posten

Hun får glæde af naturen: Naturelsker donerer indtægter fra salg af billeder til naturen

Hanne Raunsmed foran nogle af sine billeder, der kan ses i vinduerne i den gamle stationsbygning i Ringe. Privatfoto
Hanne Raunsmed udstiller collager og billeder om naturen, og indtægter fra salget af kunstværkerne går ubeskåret til Danmarks Naturfredningsforening.

Ringe: Mange har fået øjnene op for den gavnlige virkning, naturen kan have for sjæl og krop. Ikke mindst i denne coronatid, hvor der er meget, der kan tynge humøret.

Hanne Raunsmed, der arbejder som arkitekt i Faaborg-Midtfyn Kommune og i sin fritid laver collager og billeder, lader sig også inspirere af naturen i sine værker. I marts kan man opleve Hanne Raunsmeds kunstværker i Galleri 14:07 i Liv i Stationen, Stationsvej 4 i Ringe.

Et af Hanne Raunsmeds værker om naturen. Privatfoto

- Min transporttid det sidste år er gået med naturglæde og kreativitet, og den glæde vil jeg gerne dele. Naturen har været mit ”helle” her i coronatiden. En gående kaffepause i naturen gør en stor forskel for mig, det giver energi til de mange virtuelle møder. Derfor vil jeg gerne være med til, at vi får endnu flere naturoplevelser, hvorfor indtægter fra salg vil gå ubeskåret til Danmarks Naturfredningsforening, fortæller Hanne Raunsmed.


En gående kaffepause i naturen gør en stor forskel for mig, det giver energi til de mange virtuelle møder.

Hanne Raunsmed


Coronarestriktionerne gør, at det fortsat ikke er muligt at komme indenfor på Stationen. Men i stedet kan man se Hanne Raunsmeds billeder i Stationens vinduer vendt mod såvel perron som forplads. Det gjorde arrangørerne også i februar, hvor Pernille Nederland udstillede papirklip.

Hanne Raunsmed har naturen i fokus i sine collager og billeder. Privatfoto

- Måske er der et billede der taler til dig? Det kan være, det giver forårsglæde, fortæller Hanne Raunsmed.

Man kan kan købe de udstillede billeder, og køberen bestemmer selv prisen og betaler via MobilePay 45650, mærk: Collage, til Danmarks Naturfredningsforening.

Billederne kan hentes hver lørdag i marts mellem klokken 10 og 12, så udstillingen vil forandre sig løbende i takt med, at billederne bliver solgt. Udstillingen kan ses hele marts.

For Hanne Raunsmed er det en særlig glæde at finde gamle tegninger og blade, som efterfølgende kan blive til et billede. Hvis collagen driller, suppleres den med måske en tegning. Det handler om at få hul på kreativiteten, så Hanne Raunsmed opfordrer alle til at gå på opdagelse.

Grafik: Mikkel Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtfyns Posten

Søndagsåbent på Egeskov Mølle

Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce