Annonce
Midtfyns Posten

Hundeejeren Kirstine fra Pederstrup har heldet med sig: Begavede familiens labrador med sele og legetøj

Heimdals ejer, Kirstine Pallesen fra Pederstrup, har købt sin hund en ny sele fra Lady og Vagabonden i Ringe. Privatfoto
Kirstine Pallesen fra Pederstrup vandt forleden i avisens kampagne "Sæt pris på din by". Hun havde købt en sele til sin hund i samme hug, som hun hentede en anden præmie i forretningen.
Annonce

Pederstrup: Man kan roligt sige, at heldet har været med Kirstine Pallesen fra Pederstrup uden for Ringe.

I hvert fald hvis vi snakker om held i virtuelle konkurrencer på sociale medier, som mange af os nok kan nikke genkendende til aldrig at have fået nogen særlig gevinst i.

Forleden deltog Kirstine Pallesen i en konkurrence på Lady og Vagabonden i Ringes facebookside. Her vandt hun et stykke legetøj til sin labrador Heimdal.

- Så jeg var inde at hente det, og så handlede jeg lidt samtidig med, forklarer Kirstine Pallesen, der endte med at putte en ny hundesele i indkøbskurven.

Det køb fortalte hun senere om i et opslag på Fyens Stiftstidendes lokale facebookside, hvor hun deltog i avisens kampagne under coronakrisen, "Sæt pris på din by". Og her blev hun igen trukket ud som vinderen af fire billetter til Odense Zoo.

Annonce

Handler kun lokalt

Kirstine Pallesen fortæller, at hun lægger stor vægt på at støtte nogle af de lokale butikker i Ringe og Årslev, og at hun kun gør sine indkøb i de to byer i øjeblikket.

- I sidste uge gik jeg for eksempel i Bog og Idé for at købe bøger og puslespil til mine børn i stedet for at bestille det på nettet, siger hun.

Dagene går for Kirstine Pallesen med at arbejde hjemmefra, da hun er ansat som lærer på Nordagerskolen i Ringe, samtidig med at hun sørger for, at hendes egne tre skolebørn får undervisning bag skærmen.

- Vi prøver at lave en fast hverdag. Vi starter faktisk med morgensang på DR hver morgen. Og så sørger for for at komme ud hver dag og enten gå, løbe eller cykle, siger Kirstine Pallesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

En god kammerat: 14-årige Cecilie fra Risøhøj Håndbold er nomineret til kammeratskabspris og kan vinde 25.000 kr. til sit hold

Annonce