Annonce
Midtfyns Posten

Hvem fortjener prisen denne gang?

Ulla Witt blev Årets Ildsjæl 2018. Arkivfoto: René Johansen
1. februar er der frist for indstilling til kommunens årlige prisuddeling. Igen skal Årets Ildsjæl, Årets Ungepris og Årets Forening findes, og desuden skal Årets Idrætspræstationer hædres.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Overraskelsen og glæden var mildt sagt stor hos en rørt Ulla Witt, da en mindre delegation i marts afbrød hendes træningshold i idrætscentret for at overrække hende prisen som Årets Ildsjæl 2018 i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Ulla Witt fik prisen for blandt andet hendes store arrangement i Kræftens Bekæmpelse i Faaborg-Midtfyn, og med æren fulgte der en check på 7500 og en statuette lavet af Juul&Streich i Millinge.

- Det var en utrolig stor glæde. En ting er, at man selv kan lide det, man går og laver, men det varmer, når andre også værdsætter det, siger Ulla Witt.

- Det startede med, at jeg så i avisen, at jeg var indstillet, og så kom de pludselig en dag og tog fusen på mig. Det er en stor anerkendelse, lyder det fra prisvinderen.

Inden længe skal der igen uddeles priser i kategorierne Året Ildsjæl, Årets Forening og Årets Ungepris, og som altid så er det op til foreningsfolk og andre borgere at indstille sin favorit.

Det skal ske via kommunen hjemmeside www.fmk.dk/fejring, og fristen for at indstille er 1. februar.

Vinderen i hver af de tre kategorier får en check på 7500 kroner samt en statuette. Statuetten er denne gang lavet af unge i projektet ”Uart” under Faaborg-Midtfyns ungdomsskole. Her vejledes eleverne af de to lokale kunstnere Phillip Streich og Oliver Streich, oplyser fritids- og eventkonsulent i kommunen, Jan Tomas Fogde.

Foruden de tre priser skal Årets Idrætspræstationer traditionen tro også hædres. Det sker ved et arrangement i Kværndrup Hallen den 28. februar, og her skal man også huske at indstille de dygtige idrætsudøvere og hold, som har opnået et vist resultat i 2019.

Det kan være sportsfolk, som har vundet f.eks. FM, DM, NM eller VM.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

SF har valgt ny bestyrelse

Midtfyns Posten

Affaldsindsamling i Gislev

Annonce