Annonce
Midtfyns Posten

I Carl Nielsens fodspor: Realisering af masterplan Nr. Lyndelse-Nr. Søby

Nr. Søby rummer mange små historier. Pressefoto
Annonce

Nr. Søby: Faaborg-Midtfyn Kommune afholder arrangementet "I Carl Nielsens fodspor, realisering af masterplan Nr. Lyndelse-Nr. Søby". Det foregår i Nr. Søby på adressen Odensevej 5 onsdag den 30. september klokken 16.

- Kom med til "realisering af masterplan Nr. Lyndelse-Nr. Søby". Vi begynder med at opgradere bymidten i Nr. Søby og med at gå i Carl Nielsens Fodspor - Det Grønne Ø. Vi mødes på Trekanten i Nr. Søby, hvor Landplus giver en kort introduktion til grønne oplevelser og et miniloop rundt i området. Vi går i fællesskab turen og taler om mulighederne for grønne oaser som harmonere med oaserne i Masterplanen, som bygger på Carl Nielsens værdier: Det musiske, det kreative og naturen, oplyser Hanne Raunsmed fra arrangørgruppen.

- Vi vil gerne have jeres ideer og tanker med i den videre udvikling og gerne også jeres hjælp til at områdets historie og hverdagsarkitektur. Efter gåturen samler vi op i forsamlingshuset, hvor vi også fortæller om de øvrige tiltag. Vi er også i gang med at gøre Albanivej grønnere, hvor vi er begyndt med bebyggelsen derude - dette arbejde foregår i samarbejde med den kommende grundejerforening og lokalrådet. Her håber vi på første spadestik sidst på året. Kom og vær med og giv din inspiration videre, opfordrer arrangøren.

Arrangementet er for alle. Tilmelding på mail til: hanan@fmk.dk - af hensyn til forplejning i forsamlingshuset og coronaregler. Der er maksimalt plads til 40 personer. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce