Annonce
Midtfyns Posten

I vinterferien er der mere liv i stationen

Billedkunstner Karsten Auerbach er månedens udstiller på Stationen i Ringe. PR-foto
En krone til prinsessen og et Starwars-sværd til kamp i universet. Det er blot et par af tilbuddene i Stationen i børnenes vinterferie.
Annonce

Ringe: Vinterferien nærmer sig med hastige skridt, og Liv i Stationen har nu styr på alle de vilde ideer, der skal sætte ekstra liv i uge 7, når børnene holder fri fra skolen.

Mandag 10. februar kl. 10-14 inviterer Pia Smidt til kroneværksted, hvor børn og deres voksne indbydes til at lave smukke prinsessekroner. Bagefter kan deltagerne bygge prinsesselagkager, og børnene prøve prinsessekjoler.

Tirsdag 11. februar kl. 10-14 inviterer Pia Smidt til Starwars-sværd. Deltagerne laver deres eget lyssværd af elektrikerrør, rørisolering og isoleringstape. Lyssværdene kan ikke lyse, men de kan til gengæld bruges til at udkæmpe drabelige kampe ude i Universet. Bagefter er der mulighed for at pynte sin egen muffin.

Mandag 10. februar og tirsdag 11. februar kl. 15-17 inviterer Hanne Raunsmed til "Få hul på kreativiteten". Her leger man med farverne og dyrker tegneglæden. Der er små øvelser, som sætter gang i kreativiteten. Eneste krav til deltagerne er, at man kan holde på en blyant.

Hanne Raunsmed får hul på kreativiteten. PR-foto
Annonce

Åbent værksted

Torsdag 13. februar kl. 9.30-11: Billedkunstner Karsten Auerbach besøger Familiecafeen. Til ære for vinterferien skifter barselscafeen i uge 7 navn til familiecafeen og indbyder nysgerrige små folk med deres forældre eller bedsteforældre til at besøge cafeen, der denne torsdag får besøg af billedkunstner Karsten Auerbach.

Torsdag 13. februar kl. 11-17: Billedkunstner Karsten Auerbach, som er månedens udstiller på Stationen i samarbejde med Midtfyns Kunstforening, holder åbent værksted, hvor alle er meget velkommen til en snak og til at kigge kunstneren over skulderen. Der er gratis entre.

Kunst- og infocafeen vil være åben i udstillingstiden.

Hvad kan man få for en krone? En prinsesse og et stykke kage. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce