Annonce
Midtfyns Posten

Intimkoncert med festivalband på Gluds Café

Kim Skovby Klindt fra Midtfyns Festival og Kenny Nissen fra Gluds Café er klar til at byde på koncert med bandet Bound by Law.
Midtfyns Festival og Gluds Café i Ringe samarbejder om at arrangere en koncert med Bound by Law, der skulle have spillet på årets Midtfyns Festival.
Annonce

Ringe: Der blev som bekendt ingen Midtfyns Festival i år på grund af coronakrisen, men et af de bands, der skulle have spillet på festivalen, kommer alligevel til Ringe. Bound by Law spiller på Gluds Café i Ringe lørdag den 26. september.

- Vi glæder os til at kunne præsentere vores publikum for Bound by Law, som jo skulle have spillet på Midtfyns Festivalen i maj. Dengang kom corona i vejen, men denne gang har vi taget vores forholdsregler, så vi endelig kan give fynboerne den gode country, de fortjener, siger festivalleder Kim Skovby Klindt i en pressemeddelelse.

- Gluds Café har - ligesom Midtfyns Festivalen - gjort sig erfaringer med koncerter i en Corona-tid, og vi ved, hvordan man kan skabe en festlig og nærværende koncertoplevelse, der tager højde for alle restriktioner. Så vi har setuppet klar, når vi slår dørene op for Bound by Law, supplerer ejer af Gluds Café, Kenny Glud.

Bound by Law beskrives af arrangørerne som det mest interessante dark country-band på den danske musikscene lige for tiden.

Udover Midtfyns Festival var Bound by Law booket til blandt andet Tønder Festival, Jelling Musikfestival, inden alt blev aflyst.

Annonce

Priser i USA

Bound by Law, som kommer fra Odense, spiller en blanding af country, rock og blues-musik. Bandet spiller ikke alene på landets mest anerkendte spillesteder og festivaler. De har også vakt opsigt i udlandet, hvor de blandt har været inviteret til Texas Sounds International Country Music Awards i USA, hvor bandet vandt prisen ‘Original Song of the Year’.

Bound by Law er et Odense-band, der spiller en blanding af country, rock og blues-musik. Pressefoto

Bound by Law består af Mads Wilhjelm (vokal og guitar) og brødrene Jon Rahbek (mundharmonika og klaver) og Jess Rahbek (lead-guitar og banjo). Bandet udspringer af et venskab, der strækker sig mere end 20 år tilbage, og længe før Bound by Law blev dannet, tog bandets medlemmer deres musikalske uddannelse inden for countrymusikken ved at spille Johnny Cash-sange imellem slagsmålene på landets bruneste værtshuse, oplyses det i pressemeddelelsen.

Koncerten finder sted på Gluds Café, Jernbanegade 18 i Ringe, lørdag den 26. september kl. 19.

Billetter kan købes for 75 kr. via Midtfyns Festivals mobilepay 19761. Skriv Bound By Law og dit eget navn i kommentarfeltet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Midtfyns Posten

Bevægelse og leg i Ringe

Annonce