Annonce
Midtfyns Posten

Jens Uffe Rasmussen udstiller på Ringe Bibliotek

Et af Jens Uffe Rasmussens malerier. PR-foto
Annonce

Ringe: Fra torsdag den 10. september kan man på Ringe Bibliotek se en udstilling med kunstneren Jens Uffe Rasmussen.

I sit arbejde er Jens Uffe Rasmussen optaget af det koloristiske. Oftest findes inspiration og motiv i naturen, men i processen fra ide til skitse og værk forenkles og bearbejdes objekter og figurationer over i abstraktioner, oplyser biblioteket i en pressemeddelelse. Selv samme gjorde sig gældende, da Jens Uffe Rasmussen ved ombygningen af Ringe Bibliotek i 2004 udførte glasudsmykningen på de to glasgavle ud mod Centrumpladsen.

Den aktuelle udstilling vil primært omfatte nye arbejder inden for maleri, akvarel, grafik, tegninger og skitser. Blandt andet vil der være oliemalerier og akvareller med motiver fra Det Sydfynske Øhav. Det var også dette område, som blev udgangspunktet for glasudsmykningen.

Udstillingen kan besøges på Ringe Bibliotek i Store Sal fra torsdag d. 10. september kl. 16 til og med 6. november kl. 18. Der er fernisering torsdag d. 10.9 kl. 16, hvor kunstneren vil være til stede. Fri entré inkl. et glas - efter gældende retningslinjer jævnfør covid-19, oplyser arrangøren. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce