Annonce
Midtfyns Posten

Jul med forhindringer på Gislev Friskole

I stykket får nisserne travlt med at få gaverne til alle børnene klar til juleaften. PR-foto
Annonce

Gislev: På Gislev friskole er det traditionen tro 3. klasse der opfører årets juleteaterstykke. Det bliver gjort til Julebazaren, som hvert år løber af stablen sidste lørdag i november.

- Ugen op til bazaren har været en lærerig uge, hvor det sociale blev udviklet, når børnene skulle kommunikere, samarbejde og være i relation med hinanden. Her var rammerne sat, og vi forventede, at alle skulle kunne være sammen. Forinden var rollerne delt ud, og børnene kunne ønske små, mellem og store roller. Alle 17 børn har været på scenen, og alle har været med til at årets stykke sad lige i skabet. Formålet med teaterstykke i en enkelt klasse er, at alle kommer på scenen. Her får de mulighed for at afprøve, om de skal vælge skuespiller, når vi til foråret spiller teaterstykke. Her er der nemlig mulighed for at vælge andre opgaver end skuespiller. Tidligere år er missionen lykkedes - børn, der overbeviste om, at de ikke skulle være skuespiller til det store stykke, har faktisk valgt skuespil. Det håber vi også er tilfældet i år. I hvert fald fandt de ud af, at de godt kunne, lyder det fra skolen.

"Jul med forhindringer" handler om to børn, der bliver suget ind i en bog. Her skal de hjælpe julemanden med at trylle de sorte nisser tilbage til røde nisser. PR-foto
Annonce

Jul med forhindringer

Stykket i år hed "Jul med forhindringer" og handlede om to børn, der bliver suget ind i en bog. Her skal de hjælpe julemanden med at trylle de sorte nisser tilbage til røde nisser og få gaverne til alle børnene klar til juleaften. Fredag var der generalprøve og lørdag til skolens julebazar var salen stuvende fuld, og der var stort bifald til de dygtige børn i 3. klasse.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce