Annonce
Midtfyns Posten

Julebinderi med symfoni af blomster

Nichlas Vilsmark stammer fra Ebberup og har efter at have boet 15 år i London åbnet blomsterforretningen "Blomstersymfonien" i Assens. PR-foto
Annonce

Ringe: Der er demonstration af julebinderi med symfoni af blomster tirsdag 19. november kl. 19.00 på Ringe Bibliotek (indgang fra Centrumspladsen).

Nichlas Vilsmark stammer fra Ebberup og har efter at have boet 15 år i London åbnet blomsterforretningen "Blomstersymfonien" i Assens. I forretningen er binderiet anderledes, end det ses de fleste steder - enkelt, æstetisk og inspirerende.

Nichlas Vilsmark er uddannet blomsterdekoratør på Fyn, men har i 12 år haft sit eget blomsterværksted i London-bydelene Kensington og Hackney. Han rejste oprindelig til London for at arbejde som kok, men begyndte efterhånden at beskæftige sig mere og mere med blomster i den restaurant, hvor han var ansat.

Han var med som blomsterdekoratør ved kronprinsparrets bryllup i 2004, og han har også arbejdet en del sammen med den kendte københavnske blomsterdekoratør Erik Buch.

Der vil blive demonstreret julebinderi med et tvist. Dekorationer vil blive bortloddet ved amerikansk lotteri. Der er entré. Kaffe og kage kan købes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce