Annonce
Midtfyns Posten

Jumping fitness i Ringe: Sved, spring og støt børnene på OUH

Jumping fitness, her fra Allested Vejle Fritidscenter, er en motionsform, hvor man står og hopper på en trampolin og får pulsen op. Arkivfoto: Nils Svalebøg
På lørdag kan du dyrke jumping fitness i Idrætscenter Midtfyn og samtidig donere penge til børneafdelingen på OUH.
Annonce

Ringe: Du kan gavne din egen sundhed ved at springe på en lille trampolin og samtidig gøre noget godt for de syge børn, der er indlagt på børneafdelingen på OUH i Odense.

Det er kort fortalt det, der sker på lørdag den 4. juli kl. 10-13 i Idrætscenter Midtfyn ved et jumping fitness event, der afvikles i samarbejde med Fokus på sundhed.

Jumping fitness er en motionsform, hvor man hopper på en specialbygget lille trampolin, mens man med hænderne holder fast i en stang.

- Man kan købe en billet til et tretimers-event, hvor man jumper og får mega god motion. Vi fik ideen til at gøre noget ekstra for børnene på OUH, der jo også har været ramt af covid-19. Jeg ved ikke, hvor mange penge, der kommer ind, men måske kan der blive penge til, at børnene kan få en is eller noget andet godt, siger Tanya Volstrup, der er med i arrangørgruppen og mor til en af idrætscentrets jumping fitness-instruktører, Iben Volstrup.


Man kan købe billet til et tretimers-event, hvor man jumper og får mega god motion.

Tanya Volstrup


- Vi har 43 trampoliner til rådighed, fortæller Tanya Volstrup.

Det koster 150 kroner at deltage i eventen, hvor der plads til max. 50 deltagere. Mandag middag var der omkring 30, der havde booket en plads. Man kan tilmelde sig på www.fokuspaasundhed.dk.

- På selve dagen vil vi også samle penge ind, og alt overskuddet går til børneafdelingen på OUH. Vi håber, at folk vil støtte, så der kan samles lidt ekstra ind til børnene, siger Tanya Volstrup.

Jumping Fitness Danmark deltager også i arrangementet og bidrager med to instruktører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Midtfyns Posten

Bliv klogere på FN's verdensmål

Midtfyns Posten

40-års jubilæum

Annonce