Annonce
Midtfyns Posten

Kom tæt på slimede tudser og behårede fugleedderkopper på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne

Folk fra Terrariet i Vissenbjerg kommer forbi Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne den 14. oktober - og de har edderkop og slange med. Arkivfoto: Nils Mogensen Svalebøg
Annonce

Ringe/Årslev: Hvorfor er pandekageskildpadden helt flad? Hvordan forsvarer en fugleedderkop sig? Og hvorfor rækker kongepytonen tunge?

- Sammen finder vi svarene på alle spørgsmålene og mange flere, når vi bevæger os ind i terrariets forunderlige verden af vilde farver, former og mønstre, lyder det i en omtale fra Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne.

Traditionelt set har mennesker en vis afstand til krybdyr og padder. Slanger er giftige, og tudser er slimede. Det er til dels også rigtigt, og det er sundt at have en naturlig respekt for dyrene. Men krybdyrenes og paddernes univers er fantastisk varieret, og der findes masser af arter, som er ufarlige og utrolig fascinerende. Og så spiller krybdyr og padder meget vigtige økologiske roller i de habitater, de lever i.

Desværre er mange af arterne også udryddelsestruede.

Er man rigtig modig, kan man få lov at komme helt tæt på og røre slangen eller fugleedderkoppen, når folkene fra Terrariet Reptile Zoo i Vissenbjerg kommer på besøg på Ringe Bibliotek onsdag d. 14. oktober kl. 10 og på Årslev Bibliotek samme dag kl. 13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce