Annonce
Midtfyns Posten

Kom til L-E-D-fest ved Kunstbænken

Der venter alle en usædvanlig fredag aften ved Ringe Sø. PR-foto

Kunstneren Christian Elovara Dinesen har sammen med unge fra Ringe gjort Kunstbænken ved Ringe Sø klar til, hvad de beskriver som en top-tunet L.E.D-intervention, når bænken ved Ringe Sø 2. november danner ramme om en lidt anderledes bænkfest for hele byen.

Ringe. Kunst-kampagnen "Værk din Verden" opfordrer alle til at deltage i et usædvanligt arrangement i Ringe den 2. november:

- Kom til L.E.D.-fest ved Kunstbænken og mærk, hvordan det er at være ung i Ringe.

Sådan lyder opfordringen i en pressemeddelelse.

Kunstneren Christian Elovara Dinesen har sammen med unge fra Ringe gjort bænken klar til, hvad de beskriver som en top-tunet L.E.D-intervention, når bænken ved Ringe Sø 2. november danner ramme om en lidt anderledes bænkfest for hele byen.

- Kom og tjek kunstbænken ud i flot ny neon-variant, vær med til synkron affyring af L.E.D.-helikoptere og hop med til DJ Olivers techno-beat frem til midnat. Vi langer gratis Barcardi Breezers over bænken mellem 19 og 21.

- Alle er velkomne. Det gælder både børn, unge og voksne, men der serveres ikke alkohol til unge under 18 år, skriver Værk din Verden i en pressemeddelelse.

Samarbejdspartnere er Midtfyns Gymnasium, Nordagerskolen, FMPS - Faaborg-Midtfyn Produktionsskole, Faaborg-Midtfyn Kommune og U'Kant.

Projektet er støttet af Statens Kunstfond, Bikubenfonden og Faaborg-Midtfyn Kommune, og sponsor er SuperBrugsen i Ringe./EXP

Program

Programmet ved Ringe Sø og Kunstbænken:Kl. 19-24: Techno ved DJ Oliver hele aftenen.

Kl. 19-21: Gratis Bacardi Breezers.

Kl. 20.00: Fælles synkron-affyring af L.E.D-helikoptere.

Kl. 24: Festen lukker og slukker.

Kunstbænken ved Ringe Sø spiller en central rolle i festen, der er for alle. PR-foto
Lys spiller en central rolle, når en kunstner udefra og lokale unge inviterer til fest ved Kunstbænken i Ringe. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce