Annonce
Midtfyns Posten

Kronisk sygdom samlede flere hundrede til inspirationsaften med Charlotte Bøving

De mange deltagere fik snakket indbyrdet og hentet inspiration ved standene. Foto: Faaborg-Midtfyn Kommune
Tv-læge Charlotte Bøving delte sine erfaringer med kronisk sygdom, da Faaborg-Midtfyn Kommune og lokale patientforeninger holdt temaaften.
Annonce

Ringe: Godt 350 borgere, patienter og pårørende fulgte engagerede med, da tv-lægen Charlotte Bøving forleden i Idrætscenter Midtfyn holdt foredrag om, hvordan hun selv håndterer livet med en kræftsygdom.

Foredraget var del af en inspirationsaften, som Faaborg-Midtfyn Kommune i samarbejde med lokale patientforeninger inviterede til under titlen: Hvordan lever du et godt liv med kronisk sygdom? Arrangementet var et led i kommunens fokus på støtte til de borgere og pårørende, der rammes af kronisk sygdom.

Charlotte Bøving pointerede, at sunde vaner gælder alle livets facetter - kost, rygning, alkohol, motion, stress, søvn - men ikke mindst sociale relationer og fællesskaber.

- Vi lever alle med en udløbsdato, men har selv i høj grad muligheder for at påvirke den, sagde hun.

Og netop dette var, hvad de mange frivillige foreninger og kommunale stande kunne tilbyde inspiration til ved en lang række stande med information og fællesskaber omkring det at have en kronisk sygdom tæt inde på livet.

Bliver man selv eller en nærtstående bliver ramt af svær sygdom, kan man finde mere om mulighederne for støtte og aktivitet på kommunens hjemmeside og hos Frivilligcenter og Selvhjælp Faaborg Midtfyn på frivilligmidtfyn.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Annonce