Annonce
Midtfyns Posten

Kunstforening

Jørgen Mogensen fra Thurø udstiller i Nr. Lyndelse. Privatfoto
Annonce

Nr. Lyndelse: Sæsonen i "Kunstforeningen Carl Nielsen af 1977" indledes med fernisering søndag 7. oktober.

Stedet er Carl Nielsen Skolen på Lumbyvej 64 i Nr. Lyndelse, og åbningen af udstillingen sker klokken 15.

Der vises malerier af Jørgen Mogensen fra Thurø og keramik fra Lajla Holm fra Faaborg.

Jørgen Mogensen udstiller et udvalg af sit arbejdsområde, som i basis tager sin start i spændende iagttagelser og formidling af kunstnerens indre og ydre verden.

Man drages som beskuer til nærstudie af de mange små genkendelige fragmenter, som dog aldrig truer den farvestrålende harmoniske helhed.

Lajla Holm er meget fascineret af menneskets udtryksformer, kropssprog, ansigtsudtryk og håndtegn og arbejder gerne ironi og humor ind i værkerne, ligesom raku-brænding fascinerer, hvor der ikke er kontrol over brændingen og magien opstår.

- Der bydes som sædvanlig på en lille forfriskning under ferniseringen. Alle er velkomne, og der er gratis adgang, fortæller formand Susanne Nørgaard i en pressemeddelelse. Hun opfordrer også læserne til at kigge på www.kunstforeningen-carl-nielsen-af-1977.dk. - Foreningen optager meget gerne nye medlemmer. Ring til mig på 20 65 28 17 og hør nærmere, slutter Susanne Nørgaard./EXP

Keramik skabt af Lajla Holm fra Faaborg kan opleves i Nr. Lyndelse. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

En god kammerat: 14-årige Cecilie fra Risøhøj Håndbold er nomineret til kammeratskabspris og kan vinde 25.000 kr. til sit hold

Annonce