Annonce
Midtfyns Posten

Kunstprojekt i Ringe: Børn og unge skal udsmykke mur med svævende figurer

Musikgården ved Ringe Bibliotek skal udsmykkes med svævende figurer i uge 27. Privatfoto
Børn og unge i alderen 8-18 år skal sammen med kunstner Karsten Auerbach og billedskolelærer ved Ringe Billedskole, Iben Warburg, udsmykke Musikgården ved Ringe Bibliotek.
Annonce

Ringe:  Børn og unge får æren af - i samarbejde med en kunstner og en billedskolelærer - at udsmykke Musikgården ved Ringe Bibliotek.

Udsmykningen af Musikgården er et projekt i kommunens plan om at styrke bl.a. Centrumpladsen gennem kunst og kultur.

Musikgården ved Ringe Bibliotek skal udsmykkes med en række svævende figurer, og i uge 27 påbegyndes arbejdet for alvor, oplyser biblioteket i en pressemeddelelse.

Der bliver liv og aktivitet på Centrumpladsen i Ringe, når børn og unge i alderen 8-18 år inviteres til sammen med kunstner Karsten Auerbach og billedskolelærer ved Ringe Billedskole, Iben Warburg, at prøve kræfter med billed- og skulpturkunst.

Annonce

Tre dages arbejde

Over tre dage, tirsdag den 30. juni-torsdag den 2. juli, alle dage kl. 9.30-15, vil der blive leget og arbejdet med håndværk som fotografi og maling ud fra undervisning i lys-skygge-forhold, linjernes fortælling og kompositionens betydning. Det endelige værk offentliggøres til efteråret, men allerede nu har interesserede altså muligheden for at sætte deres præg på værket og således blive en del af kunstnergruppen bag.

Aktiviteten finder sted på Ringe Bibliotek og kræver tilmelding. Pris: 100 kr.

Elever skal selv huske madpakke og drikkedunk, men der vil blive sørget for ekstra corona-sikker forplejning og snacks i pauserne, oplyser biblioteket i en pressemeddelelse.

Tilmelding foretages på www.ringebilledskole.dk.

Fredag den 3. juli kl. 15.00 offentliggøres ugens arbejde til en festlig eftermiddag på Centrumpladsen ved Ringe Bibliotek. Kim Aas Christensen, medlem af kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune for Socialdemokratiet, vil holde tale, og kunstner Karsten Auerbach vil sammen med biblioteket sige et par ord om projektet. Alle er velkomne, og der vil blive serveret et glas til ganen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Konfirmationer uge 33

Midtfyns Posten

Bliv klogere på FN's verdensmål

Annonce