Annonce
Midtfyns Posten

Læsekreds for fantasy-entusiaster i Ringe

Man kan være med i en læsekreds om fantasybøger på Ringe Bibliotek. Første møde holdes online onsdag den 27. januar. Arkivfoto: Søren E. Alwan
På Ringe Bibliotek kan man være med i et fællesskab om fantasybøger, The Fantasy Fellowship.
Annonce

Ringe: Hvis du interesserer dig for fantasybøger, og mangler du nogen at læse og snakke om bøgerne med, så er der mulighed for at møde ligesindede på Ringe Bibliotek.

Man kan komme med i en fantasylæsekreds på Ringe Bibliotek, hvor deltagerne mødes den sidste onsdag hver måned i perioden fra d. 27. januar til d. 27. maj - alle dage kl. 18.30-20.00.

Som følge af coronarestriktionerne er biblioteket lukket for arrangementer frem til den 7. februar, men fantasylæsekredsen bliver alligevel påbegyndt.

- Nu hvor coronasituationen har gjort, at vi ikke må mødes særlig mange, har vi valgt at afholde læsekredsen online, oplyser bibliotekar Katrine Sørensen, der står bag arrangementet.

- Vi vælger i fællesskab hvilken bog, vi skal læse og snakke om på kommende møder, men forberedt på at læse bogen digitalt eller som lydbog. Indtil vi må ses i live, oplyser hun.


Nu hvor coronasituationen har gjort, at vi ikke må mødes særlig mange, har vi valgt at afholde læsekredsen online.

Katrine Sørensen, bibliotekar


Dagen før mødet vil deltagerne modtage et link til mødet.

Du kan følge med og holde dig opdateret på vores facebookside ”The Fantasy Fellowship: Ringe” eller ”Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne”, oplyses det i en pressemeddelelse.

På opstartsmødet er det muligt at blive klogere på læsekredsen.

Annonce

For voksne over 18 år

The Fantasy Fellowship er en læsekreds for voksne over 18 år, der interesserer sig for fantasyverdenen og fantasylitteratur.

Fællesskabet blev grundlagt i 2016 i Esbjerg af en gruppe ildsjæle, der med succes har formået at skabe et fællesskab om fantasy. Siden er fellowshippet blevet udbredt til også at foregå andre steder i landet.

- Vi har dog på fornemmelsen, at vi ikke er de eneste fantasyinteresserede, og vi vil derfor gerne give resten af Danmark muligheden for at dele deres læselyst og -glæde med ligesindede, skriver grundlæggerne.

Vil du være med i fantasylæsekredsen i Ringe, kan du tilmelde dig på www.fmbib.dk eller i Facebook-begivenheden ”The Fantasy Fellowship: Ringe”. Det koster ikke noget at være med, og der er løbende tilmelding.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til tovholder og fantasyentusiast Katrine Sørensen, som kan kontaktes på mailadressen katso@fmk.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Se videoen: Her er, hvad de allerførste kunder gik efter - Lille Viggo skulle have nye sko

Midtfyns Posten

Se video og alle billederne: Velkommen tilbage! - Butiksdrivende blev overrasket med påskeliljer

Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Boost din by: Brugsen hjælper butikkerne i Ringe med stort beløb

Midtfyns Posten

Vind præmier for 30.000 kroner: Avis og butikker går sammen om at booste byen

Annonce