Annonce
Midtfyns Posten

Løb med omtanke: De løber igen i Ringe Løbeklub

Line Thomsen er formand for Ringe Løbeklub. Her er hun i en stille stund ved popcorn-maskinen i forbindelse med Foreningernes Dag i Ringe en regnfuld augustdag sidste år. Arkivfoto: Palle Søby
Efter coronakrisen er der igen gang i løbeskoene hos medlemmerne af Ringe Løbeklub.

Ringe: Efter en pause på grund af coronanedlukningen er medlemmerne af Ringe Løbeklub igen begyndt at samles for at løbe. Klubben har genoptaget træningen og løber sammen igen.

- Det er sket på en ansvarlig måde, hvor det sociale aspekt og vores fælles løbeglæde stadig er vores omdrejningspunkt, men ikke bidrager til spredning af smitte, oplyser løbeklubbens formand, Line Thomsen.

Klubbens bestyrelse har udarbejdet et setup for medlemmerne, så sundhedsmyndighedernes anbefalinger og retningslinjer bliver overholdt. Bl.a. er klubbens forskellige løbegrupper spredt rundt om Guldhøj, og man løber i mindre grupper under træning.

- Vi løber sammen med ansvarlighed og omtanke, siger Line Thomsen, der roser klubbens medlemmer for at være gode til at træne selv under coronakrisen.

Flere har fået øjnene op for glæden ved at løbe og har tilsluttet sig klubben, oplyser hun.

Ringe Løbeklub træner tirsdag kl. 18 og torsdag kl. 19 med udgangspunkt fra Guldhøj i Ringe, og man er velkommen til at kontakte formand Line Thomsen på tlf. 29332422, hvis man har lyst til at være med i løbefællesskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Midsommerfejring i Ryslinge

Midtfyns Posten

Konfirmander i Ryslinge

Midtfyns Posten

Åbent hus i Hudevad Smedje

Annonce