Annonce
Midtfyns Posten

Lasse Helner lukkede Boost din by-butik med sød musik og stor klapsalve: - Vi er her for at booste Ringe

Lasse Helner og Thomas Bundgaard lukkede Boost din by-butikken lørdag formiddag. Butikken havde åbent i tre dage som en del Boost din by-kampagnen. Publikum var glade for det festlige indspark. Foto: Aida Jahic
Lørdag formiddag lukkede Lasse Helner Boost din by-butikken midt på Torvet med sang og guitarspil. Det udløste klapsalver og smil under mundbind og visir fra publikum.

Ringe: I den gamle Punkt-1-butik på Torvet står Lasse Helner og guitaristen Thomas Bundgaard. De stemmer deres guitarer og forbereder sig til at gå på for det publikum, som er mødt op i den midlertidige Boost din by-butik, der har haft åbent de sidste tre dage.


Det er hyggeligt at være tilbage i Ringe og få folk ud af hulerne.

Lasse Helner


Butikken lukker atter i dag, lørdag formiddag, efter at have skabt lidt liv i de gamle lokaler, der ikke bliver brugt mere.

- God formiddag alle sammen. Vi er her for at booste Ringe, fortæller Lasse Helner ud til publikum og introducerer den første sang:

Lasse Helner og Thomas Bundgaard synes det var hyggeligt at være tilbage i Ringe. Guitaristen Thomas Bundgaard var overrasket over antallet af fremmødte gæster. Foto: Aida Jahic

- Jeg skrev en sang, der blev inspireret af den situation, jeg var i. Den hedder Troubled World, siger han om sangen, der omhandler pandemien.

Get rid of the pain let the joy begin,

stop all the rain and let the sunshine in,

turn on the light to guide us on our way,

to help a troubled world.

Publikum klapper ad det guitarspillene makkerpar og på trods af mundbind og visir, ser man gæsterne smile.

Overraskende mange gæster

Efter musikseancen sælger Lasse Helner plader og CD'er til de besøgende i butikken. Han er glad for at kunne give et par numre og vende tilbage til det, der minder om en lidt mere normal hverdag.

- Det er hyggeligt at være tilbage i Ringe og få folk ud af hulerne, siger Lasse Helner.

Thomas Bundgaard er overrasket over antallet af gæster i butikken.

Mange gæster kom forbi for at høre Lasse Helner synge. Foto: Aida Jahic

- Det var så fint at spille for dem, og der er overraskende mange, som er dukket op, siger han.

Det var makkerparrets opgave at lukke butikken med et festligt indspark, og antallet af gæster vidner om, at det lykkedes.

Annonce

Tak for nu

Den midlertidige butik var en del af Boost din by-kampagnen, som Midtfynsposten og Ringe Handelsstandsforening står bag. Kampagnen blev søsat for at hjælpe butikslivet godt i gang efter nedlukningen i vinter og samtidig skabe smil, håb og en fællesskabsfølelse i Ringe.

I butikken kunne du møde forskellige foreninger og aktører på Midtfyn - herunder MitMidtfyn, Byforum Ringe, Ringe Bio, Midtfyns Festival og Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne.

Det er MitMidtfyn, Byforum Ringe og Faaborg-Midtfyn Kommune, der tog initiativ til Boost din by-butikken.

Butikken havde åbent torsdag og fredag klokken 10-17 og lørdag fra klokken 10-12.

Grafik: Mikkel Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce