Annonce
Midtfyns Posten

Leg i Carl Nielsens navn: Musikalsk legepark i Nr. Lyndelse

På forhindringsbanen i Carl Nielsen Legepark i Nr. Lyndelse kan man gå på noder til to af Carl Nielsens kendte sange. Arkivfoto: Michael Bager
I Nr. Lyndelse kan man lege på noder fra de kendte sange "Jeg ved en lærkerede" og "Solen er så rød, mor", som den fynske komponist Carl Nielsen har komponeret.
Annonce

Nr. Lyndelse: En af de mere kreative legepladser på Midtfyn er Carl Nielsen Lege- og Bypark i Nr. Lyndelse.

Her går musik og leg op i en højere enhed, da legeparken er inspireret af den verdensberømte fynske komponist Carl Nielsen, der er født og voksede op i Nr. Lyndelse.

- Legeparken er tematiseret over Carl Nielsen, og noderne til to af hans kendte sange, "Jeg ved en lærkerede" og "Solen er så rød, mor", er en del af de klatrebaner, børnene kan gå på, siger Michael Skov Hansen, driftsansvarlig for legeparken, der ligger ved Skullerodsholm på Smedestræde 2 i Nr. Lyndelse.

Man går simpelthen på noderne på forhindringsbanen, og det er de rigtige noder til de to sange.

Michael Skov Hansen var også blandt initiativtagerne til legeparken, der åbnede i oktober 2018. Lege- og byparken ved Skullerodsholm er på cirka 40.000 kvadratmeter, og der er legeplads for både små og store med musiske redskaber og træningsredskaber.

Der er også en svævebane og mulighed for flere andre aktiviteter som mooncar, beachvolley, strandhåndbold, fodbold, tennis, krolf og petanque.

Carl Nielsen Legepark i Nr. Lyndelse åbnede i oktober 2018 og er blevet et populært udflugtsmål for store og små legebørn. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Se videoen: Her er, hvad de allerførste kunder gik efter - Lille Viggo skulle have nye sko

Midtfyns Posten

Se video og alle billederne: Velkommen tilbage! - Butiksdrivende blev overrasket med påskeliljer

Midtfyns Posten

Natkirke i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Boost din by: Brugsen hjælper butikkerne i Ringe med stort beløb

Midtfyns Posten

Vind præmier for 30.000 kroner: Avis og butikker går sammen om at booste byen

Annonce