Annonce
Midtfyns Posten

Leg med legetøjsvåben i Gislev Hallen

Gislev Hallen bliver ofte brugt til leg. Søndag 16. februar kan man for føste gang prøve NERF-kamp, som er en slags paintball med skumpile. PR-foto
En form for paintball med skumpile. Det kan børn og barnlige sjæle prøve i Gislev Hallen, hvor der er indendørs NERF-kamp.
Annonce

Gislev: Man kan komme til en anderledes og mere blid form for paintball i Gislev Hallen, der inviterer alle mellem 5 og 99 år til indendørs NERF-kamp i hallen.

NERF-kamp er en leg med legetøjsvåben, der skyder med skumpile. Spillet er at sammenligne med paintball blot for børn og barnlige sjæle. Og det er helt ufarligt, oplyser arrangørerne, Gislev Hallens bestyrelse, i en pressemeddelelse.

NERF står for "non-expanding recreational foam". Det kan oversættes til ikke-udvidende rekreativt skum.

Det er navnet på en amerikansk legetøjsproducents serie af plasticvåben, der kan affyre skumpile.

Gislevhallen har indkøbt en masse skud (skumpile), som deltagerne kan låne. Man medbringer bare sit eget NERF-våben og sine sikkerhedsbriller, og så kan kampen gå i gang.

Der lånes våben ud, så længe lager haves.

Der er bygget en bane af papvægge, og det gælder om at få udryddet så mange fra modstanderens hold så muligt uden selv at blive ramt.

Hvis man bliver ramt, rækker man hånden op og går tilbage til sin base. Der tæller man til 10, og dernæst er man klar til kamp igen.

Annonce

Leg og motion på samme tid

Gislev Hallen håber, at NERF kamp-aktiviteten kan fange nogle af de børn, som normalt ikke går til traditionel sport som f.eks. gymnastik eller fodbold. Det er en mulighed for at komme ud at bevæge sig og blive en del af et fællesskab.

NERF-arrangementer løber af stablen én gang om måneden frem til sommer.

Første gang er søndag 16. februar kl. 12.30-15.30. Det koster 50 kr. at deltage, og reglerne vil blive gennemgået inden kampstart.

Man kan se mere på www.oplevgislev.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce