Annonce
Midtfyns Posten

Litterær førstehjælp

Bibliotekerne er klar til at vejlede med gode tips til børnebøger. Arkivfoto: Robert Wengler
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Skal din søn piskes med skorpioner for at læse en bog? Læser din datter alt for langsomt, eller forstår ikke det hun læser? Mangler I en god højtlæsningsbog? Har du en rigtig lille læsehest derhjemme, som har læst alle fantasybøgerne, eller savner din teenager en bog, der ligner det seneste boghit? Frygt ej, din børnebibliotekar står klar til at hjælpe jer godt på vej med højtlæsning, billedbøger, ungdomsbøger, den første læsning og frilæsning, oplyser biblioteket i en pressemeddelelse.

Tag dit barn eller din teenager med på biblioteket, hvor børnebibliotekaren står klar til at give inspiration og vejledning eller også bare til en god snak om bøger og læselyst.

Børnebibliotekarerne er naturligvis altid til rådighed for børn og unge, men nu gøres en ekstra indsats for at øge børn og unges læseglæde. Fra midten af september og et par måneder frem kan du fast møde en børnebibliotekar på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne en eftermiddag om ugen. Du finder børnebibliotekarerne i børnebiblioteket, hvor de ene og alene er der for at vejlede børn, unge og deres forældre.

På bibliotekets hjemmeside fmbib.dk kan du se, hvornår du kan møde børnebibliotekarerne på bibliotekerne i Broby, Faaborg, Ringe og Årslev. Alle er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce