Annonce
Midtfyns Posten

Liv i Stationen udskyder arrangementer

Der er ikke meget liv i den gamle stationsbygning i Ringe for tiden på grund af corona-situationen. Arkivfoto: Michala Bøgetoft
Annonce

Ringe: Foreningen bag den gamle stationsbygning i Ringe hedder Liv i Stationen, men liv er der ikke så meget af i øjeblikket. På grund af corona-situationen har foreningens bestyrelse  besluttet med stor sandsynlighed at udskyde de planlagte arrangementer i januar til senere.

- Vi håbede, at vi måske ville kunne genåbne den 18. januar, men som I nu alle ved, så er der desværre absolut ingen tegn i sol og måne på, at det kan blive en realitet. Klogest er det nok at indstille sig på, at vores planlagte aktiviteter i januar må rykkes til senere, skriver Karin Lykkegaard fra Liv i Stationen i et nyhedsbrev.

Det betyder udskydelse af følgende arrangementer: Ferniseringen af Pernille Nederlands udstilling, musikstationen, vinter 60+, legestue, bobler til alle vores gode støtter, barselscafé, Café Nørkleriet, tegneglæde, søndagshistorien, frokostjazz og fællesspisning.

Pernille Nederlands januarudstilling vil man dog kunne se i en alternativ form, hvis man lægger vejen forbi Stationens vinduer.

Når det igen bliver muligt, åbnes der igen med et overflødighedshorn af såvel kendte som nyskabende aktiviteter.

Liv i Stationen holder efter planen generalforsamling den 25. februar kl. 19, men kun hvis det er muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

En god kammerat: 14-årige Cecilie fra Risøhøj Håndbold er nomineret til kammeratskabspris og kan vinde 25.000 kr. til sit hold

Annonce