Annonce
Midtfyns Posten

Livestream på Ringe Bibliotek: Dybhavet - nyt fra en ukendt verden

Ved hjælp af avancerede robotter med videnskabeligt udstyr, der kan operere under det ekstreme tryk er forskerne ved at aflure dybhavets hemmeligheder. Foto: Aarhus Universitet
Annonce

Ringe: Som et nyt tiltag livestreamer Ringe Bibliotek direkte fra Aarhus Universitet med foredragsserien Offentlige foredrag i naturvidenskab. Her kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab.

Ved vores første foredrag tirsdag d. 3. november klokken 18.45 på Ringe Bibliotek kan du være med til at aflure dybhavets hemmeligheder og få indsigt i den nyeste forskning. Forskerne har fundet uventet liv på de største havdybder og dybt i havbunden. Hør om organismer der er tilpasset det ekstreme tryk. Og hør om bakterier som har generationstider på tusinder af år og som er afgørende for livsforholdene på Jorden.

Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne afholder arrangementet i samarbejde med Folkeuniversitetet Ringe, Ryslinge. Arrangementet er gratis. Billet bestilles på forhånd via www.fmbib.dk. Der er loft på billetsalget grundet covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Caféquiz for tomandshold

Midtfyns Posten

Morgensang i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Kjoler fra ”Matador” og uniformer fra ”1864”: Boltinggaard Gods søger frivillige til Skandinaviens største periodiske kostumesamling

Annonce