Annonce
Midtfyns Posten

Livligt par fylder Café Fabers med cubansk musik

Lia Llorente og Pachi Ruiz er unikke repræsentanter for cubansk musik - som de tilfører deres egen stil. PR-foto
Lia Llorente og Pachi Ruiz udgør tilsammen Duo Cofradia. De er blevet glade for Danmark - og omvendt - kan nu opleves i Ryslinge.
Annonce

Ryslinge: Café Fabers i Ryslinge har linet op med en underholdende aften med cubansk musik og tapas torsdag 13. juni. Det er muligt at købe kombi-billet til begge dele eller nøjes med musikken.

Duo Cofradia er fantastiske repræsentanter for cubansk musik, lover Café Fabers. Lia Llorente og Pachi Ruiz' stil er deres egen, men har rod i son, salsa og nueva trova.

Pachi komponerer det meste af deres musik, men parret fremfører også andre kendte eller mindre kendte numre. Stemmemæssigt er de et godt match, og det hele fremføres med kærlige drillerier. Lias energi og hendes kommentarer mellem numrene læner sig op ad standup comedy. Det modsvares af Pachis tilbagelænede væsen.

Annonce

Underviser unge gratis

Lia Llorente og Pachi Ruiz har gennem mere end 10 år turneret i Italien, Norge, Frankrig, Canada, Sydamerika, Tyskland, Sverige og USA. Deres første udlandsrejse gik til Danmark i 2004, og siden har Danmark og danskerne haft en særlig plads i deres hjerter, og de har været i Danmark og spillet koncerter både i 2015, 2017, 2018 og kommer altså også i år.

I deres hjem i Trinidad holder de koncerter både med og uden gæstemusikere - og ikke mindst får mange af byens fattige børn og unge gratis musik- og sangundervisning. Duoen har udklækket flere store talenter, der derved får mulighed for en levevej, og duoens indtjening i Danmark går ubeskåret til dette arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Foredrag om Saga Studio

Annonce