Annonce
Midtfyns Posten

Lokal erhvervsdrivende bakker op: 25.000 kroner til klubkassen i Aarslev Boldklub

Aarslev Boldklubs U12-drenge vandt Fyens Stiftstidendes indefodboldstævne i 2019. Arkivfoto: Kim Rune Jessen
Rema 1000 i Årslev har gennem KFI-fonden sponsoreret 25.000 kroner til Aarslev Boldklub, der glæder sig over opbakningen i en svær coronatid.

Årslev: Klubkassen i Aarslev Boldklub har fået et ordentligt boost af en af byens lokale erhvervsdrivende.

25.000 kroner lyder beløbet, som Jack Hansen fra Rema 1000 i Årslev har sponsoreret til boldklubben for at støtte klubbens ungdomsafdeling.

Og det glæder naturligvis Aarslev Boldklubs sponsorudvalg, som Jimmy Christensen er en del af.

- Det er et rigtig godt beløb, der varmer godt i klubkassen, og som vi kan bruge til at lave aktiviteter for nogle af vores hold, når vi må lave noget ekstraordinært igen, fortæller han.

Sponsoratet er blevet muligt gennem KFI-fonden, som Jack Hansen som selvstændig købmand har mulighed for at søge midler fra til foreninger og velgørende formål i nærområderne.

- Jack Hansen kom og fortalte om muligheden for at søge penge gennem KFI-fonden. Så vi strikkede noget tekst sammen, som han brugte til at søge for tre-fire uger siden, fortsætter Jimmy Christensen.

KFI er en fond med rødder i købmandssektoren og har i løbet af det seneste år støttet mere end 200 sportsklubber og foreninger i Danmark.


Det giver gejst til de frivillige kræfter, og det giver lyst til at arbejde videre.

Jimmy Christensen


Jack Hansen tilføjer:

- Boldklubben er unge mennesker og motion, og det står mit hjerte nært. Det er vigtigt i ethvert lokalsamfund, at de unge mennesker kan vælge noget til i form af motion og holdspil.

Annonce

Øremærket de unge

Jack Hansen, der i forvejen er en af klubbens sponsorer, har sagt til Aarslev Boldklub, at pengene skal bruges på klubbens ungdomsspillere.

- Både menneskeligt og i forhold til lokalsamfundet får vi noget ud af det, når de unge tager i boldklubben og udøver en sund fritidsinteresse. Det gavner alle, siger han.

- Det gavner, når man skal have et arbejde, og det giver en god holdfølelse, fortsætter han.

Boldklubben har ikke endegyldigt besluttet, hvad pengene konkret skal bruges til, men Jimmy Christensen forestiller sig, at en mulighed kunne være at sende de unge spillere på tur.

- Det kunne være sådan noget, men vi afventer og ser, hvad man må, og hvad der bliver åbnet op for. Vi har på nuværende tidspunkt ikke øremærket dem, udover at pengene skal gå til de unge, fortæller han.

Annonce

Giver gejst

Generelt har Aarslev Boldklub været utroligt glade for klubbens sponsorer under coronatiden, fortæller Jimmy Christensen, fordi alle bakker op om klubben, selvom der ikke har været den store synlighed for sponsorerne under nedlukningen.

- De lokale erhvervsdrivende bakker os op, og det betyder alt, at vi kan holde det kørende. Det giver gejst til de frivillige kræfter, og det giver lyst til at arbejde videre, siger han.

Aarslev Boldklub har ligesom resten af samfundet været nødsaget til at aflyse en række arrangementer som blandt andet Øens Hold.

- Så vi har ikke haft de aktiviteter, vi kan lave en lille smule mønt på. Derfor hjælper et sponsorat som dette også ekstra, lyder det fra Jimmy Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Litteraturkreds om sorg

Annonce