Annonce
Midtfyns Posten

Lone Hertz fortæller: Fra frøken Nitouche til foredragsholder

Lone Hertz fortæller om sit liv dengang og nu i Ferritslev Fritidshus. PR-foto
Annonce

Ferritslev: Den folkekære skuespiller Lone Hertz kommer til Ferritslev Fritidshus og fortæller om sit liv. Det foregår i Ferritslev på Ørbækvej 916A mandag den 19. oktober klokken 19.

Lone Hertz har i mange år været en stor del af dansk teater, tv og film, og er mest kendt for sin rolle i Frøken Nitouche, hvor hun spillede over for Dirch Passer.

- Oplev et foredrag, hvor Lone Hertz fortæller om sit liv og karrierer - om en rejse der startede, da hun som 10-årig fik en rolle på Det kongelige Teater. Hun fortæller om sit livs op- og nedture, om elevtiden og om de mange kendte skuespillere, hun har arbejdet sammen med. Lone fortæller også om forholdene til de mandlige skuespillere, som også blev af mere intim karakter, heriblandt Axel Strøbye og Stig Lommer.

- Selvom Lone Hertz er fyldt 80 år, er hun stadig aktiv på teaterscenen, senest i 'Mød mig på Cassiopeia’ på Folketeatret. Som teaterleder, sceneinstruktør og teaterskolerektor har hun været vidt omkring i teaterbranchen, ligesom hendes biografi indeholder bøger, rejser rundt i hele verden for nødorganisationer og en stor involvering i arbejdet med handicappede, fortæller arrangøren.

Tilmelding er nødvendig. Der er begrænset antal pladser.

Alle coronaregler overholdes. Billetsalg på hjemmesiden: ferritslev-fritidshus.dk eller tlf. 65981315.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce