Annonce
Midtfyns Posten

Luka fra Nr. Lyndelse er årets kammerat

En stolt og glad Luka Bay Hammer efter at være kåret til årets kammerat ved Sportslørdag i Odense Idrætshal. Foto: Birgitte Carol Heiberg
15-årige Luka Bay Hammer fra Nr. Lyndelse Badminton Klub blev kåret som årets kammerat og løb med prisen på 25.000 kroner, som skal bruges til em klubtur med sine holdkammerater.
Annonce

Nr. Lyndelse: Det blev 15-årige Luka Bay Hammer, der løb med prisen som årets kammerat ved det store Sportslørdag-arrangement i Odense Idrætshal. Luka Bay Hammer fra Nr. Lyndelse Badminton Klub var blandt de syv nominerede til Fynske Bank Kammeratskabsprisen, og den 15-årige badmintonspiller stod blandt de øvrige nominerede på scenen i Odense Idrætshal, hvor han til sin overraskelse og glæde kunne høre sit navn blive råbt op som vinder af prisen.

- Nomineringen var et kæmpe skulderklap fra alle i min klub. Det så jeg som en stor ros, og jeg var meget stolt. Jeg havde slet ikke regnet med at vinde. Det er meget overvældende, siger Luka Bay Hammer i en pressemeddelelse fra Fynske Bank.

Luka Bay Hammer fik flotte ord med på vejen af juryen, som bestod af Jan Pytlick, håndboldtræner, OB-spillerne Jens Jakob Dyhr Thomasen og Julius Eskesen, samt Petter Blondeau, direktør i Fynske Bank.

- Vi har i juryen fundet en vinder, som både er dygtig til sin sport, hjælpetræner i sin klub og beskrives som en rollemodel. Vores vinder bakker altid sine klubkammerater op til træning og kamp, hvilket er til stor inspiration for alle i klubben - holdkammerater, forældre, trænere og ikke mindst jævnaldrende hjælpetrænere. Vores vinder inspirerer, hepper, coacher og high-five’r alle i sin klub. Store som små. Vores vinder er kort sagt en god kammerat, sagde Petter Blondeau, inden han overrakte statuette og 25.000 kroner til Luka Bay Hammer.

Fynske Bank-direktør Petter Blondeau overrækker kammeratskabsprisen til Luka Bay Hammer fra Nr. Lyndelse Badminton Klub. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Klubtur med kammeraterne

De 25.000 kroner vil Luka Bay Hammer bruge til gavn for sine kammerater i klubben.

- Vi har tidligere været på klubture, og sidste år havde vi faktisk besøg af en klub fra Sjælland, som spillede stævne og overnattede hos os. Vi har talt om at tage over til dem og et af deres stævner, hvor vi kan lære nye at kende og få spillet en masse badminton. En klubtur er altid godt for sammenholdet, og det er fedt at være af sted på egen hånd med et par trænere, så der er tid til at snakke med alle, siger Luka Bay Hammer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce