Annonce
Midtfyns Posten

Lyserød udsmykning i passagen

Lyserøde bh'er og sløjfer pryder passagen mellem Jernbanegade og Østergade. Foto: Hardy Hounsgaard
Fire kreative kvinder har pyntet op med lyserøde bh'er og sløjfer i passage i Ringe i anledning af kampen mod brystkræft.
Annonce

Ringe: Den lyserøde lørdag er på grund af corona-situationen blevet aflyst i Ringe i år. Men der er alligevel lyserødt i bybilledet for at gøre opmærksom på kampagnen Støt Brysterne.

I passagen mellem Jernbanegade og Østergade i Ringe har fire kreative kvinder Gitte Nielsen, Pia Smidt, Gitte Outzen og Louise Hartmann hængt lyserøde bh'er, sløjfer og andet, der sætter fokus på kampen mod brystkræft.

- Vi har gjort passagen lyserød, siger Gitte Nielsen, der selv har været ramt af brystkræft.

Hun vil selv være til stede i gården ved passagen bag frisør By Hartmann på lørdag den 3. oktober fra klokken 10 til 12, hvor hun vil sælge nogle af de hæklede lyserøde karklude, dækkeservietter og tøjdyr, som hun og andre damer har lavet til fordel for Støt Brysterne.

- Her kan folk komme og gå ude i den fri luft, hvor der vil være god plads, fortæller Gitte Nielsen.

Man kan også købe de hæklede og strikkede ting til fordel for Støt Brysterne i 10 af byens butikker i denne uge.


Vi har gjort passagen lyserød.

Gitte Nielsen


Den lyserøde udsmykning vil være i passagen en lille måneds tid.

- Herefter går vi over til et efterårstema, fortæller Gitte Nielsen.

De fire kvinder har med flere kreationer udsmykket passagen siden januar og vil fortsætte med udsmykninger året ud.

Den lyserøde havenisse har Gitte Nielsen placeret i gården ved passagen i Jernbanegade i Ringe. - Nissen flytter altid med, når man har været igennem en behandling for brystkræft, siger Gitte Nielsen. Foto: Hardy Hounsgaard
I gården i passagen mellem Jernbanegade og Østergade i Ringe vil Gitte Nielsen være på lørdag den 3. oktober mellem klokken 10 og 12, hvor hun vil sælge nogle af de ting, hun og andre kvinder har hæklet og strikket til fordel for Støt Brysterne. Foto: Hardy Hounsgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce