Annonce
Midtfyns Posten

Lysfest på Egeskov uden Oure-elever: Luminis bliver afviklet uden unge scenekunstnere

Elever fra Oures performing arts-linjer havde set frem til at optræde ved årets Luminis på Egeskov Slot. Men de kommer ikke til at optræde på grund af corona-restriktionerne. PR-foto: Egeskov Slot
Trods coronarestriktionerne bliver lysfesten Luminis på Egeskov gennemført, men det bliver uden danseshow fra eleverne på Skolerne i Oures performing arts-linje.
Annonce

Egeskov: Coronarestriktionerne kommer også til at påvirke lysfesten Luminis på Egeskov. Lysfesten bliver gennemført, men det bliver uden deltagelse af elever fra Skolerne i Oures performing arts-linje.

Det sker på grund af myndighedernes covid-19-retningslinjer.

- Vi er rigtig ærgerlige over, at vi må aflyse indslagene med eleverne fra Oure-skolerne. Vi mener, at vi har planlagt deres små skiftende fremførelser på forsvarlig vis med hensyn til covid-19 med ekstremt god afstand og plads til havens gæster. De studerende har gennem det seneste semester arbejdet med indholdet i deres performance med alt fra dans, scenografi og musik. Fremførelsen på Egeskov ville have været kulminationen på deres flotte arbejde. Men vi skal selvfølgelig tilpasse os vejledningerne, når myndighederne beder os om dette, fortæller direktør Henrik Neelmeyer fra Egeskov i en pressemeddelelse.

Luminis er en magisk oplevelse af havens rum i aftenmørket, hvor der er lyssætninger på en cirka to km lang rute i Egeskovs store have. Gæsterne går en ensrettet rute i haven og får spektakulære lysoplevelser undervejs på ruten.

Luminis er åben på Egeskov fra fredag den 30. oktober til søndag den 8. november. Man skal købe entré online til bestemte dage og tider, oplyser Henrik Neelmeyer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Hjemmebagt fynsk brunsviger-blues

Midtfyns Posten

Julekoncert i Sdr. Nærå Kirke

Midtfyns Posten

Julevandring rundt i Ringe

Midtfyns Posten

10.000 julelys i Sdr. Nærå

Annonce